Att vara vuxen är jättetråkigt

Att vara vuxen är jättetråkigt. Det finns så mycket roliga saker som jag vill hinna göra men som alltid måste prioriteras bort för skitsaker som jobb, disk, tvätt, plugga och annan skit som känns mer som överlevnad än som att leva.
 
Jag känner mig som en dålig vuxen, som att jag inte riktigt klarar av att vara den där maskinartade människan jag behöver vara för att vardagen ska gå ihop på ett bra sätt. Hade jag varit en ikeamöbel så hade jag hamnat i fyndhörnan. Jag är inte praktiskt lagd för fem öre och jag har ingen organisationsförmåga alls, folk säger att man lär sig, övning ger färdighet. Det är inte sant. Dessutom är det orimligt att alla människor ska fungera på samma sätt och vara bra på samma saker.
 
Jag känner att jag blir belastad med en massa ansvar som jag helt uppenbart inte klarar av, vilket givetvis leder till att jag konstant misslyckas, glömmer bort viktiga saker, gör fel. Varför måste det vara jävla svårt att vara människa?
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Emma/Knyttet säger:

    2014-07-12 | Bloggadress: http://hemmahosknyttet.blogg.se

    Känner verkligen igen mig. På jobbet är jag grym på att organisera och få saker gjort men hemma i vardagen är jag en katastrof. Undrar alltid hur andra människor verkar klara av alla vardagsbestyr så lätt och ändå ha tid över, då jag själv måste ha kom ihåg listor för att ens komma ihåg att tvätta kläder och städningen tar hela dagar.

    Svar: Eller hur! Jag känner mig som ett jävla vrak typ hela tiden för att alla andra verkar glida igenom sina dagar som att det är det lättaste de har gjort, jag måste ha någon form av major fuck up-gen eller något :)
    Anna Kaagaard Kristensen
Kommentera inlägget här: