mobilblogga

Kategori: Vardagligt

Mobilen tycker tydligen att centrerad text is the shit. Jag håller inte med alls.

Nu när jag ändå är inne på att klaga...

Kategori: Vardagligt

Jag har haft mens i 20 dagar. I morgon firar vi tre veckors jubileum. Eller inte. Tycker synd om mig själv, stackars mig. Känner mig kränkt och orättvist behandlad, vältrar mig i,självömkan.

Jag hatar mens, känns alltid som en bestraffning.

Att vara vuxen är jättetråkigt

Kategori: Vardagligt

Att vara vuxen är jättetråkigt. Det finns så mycket roliga saker som jag vill hinna göra men som alltid måste prioriteras bort för skitsaker som jobb, disk, tvätt, plugga och annan skit som känns mer som överlevnad än som att leva.
 
Jag känner mig som en dålig vuxen, som att jag inte riktigt klarar av att vara den där maskinartade människan jag behöver vara för att vardagen ska gå ihop på ett bra sätt. Hade jag varit en ikeamöbel så hade jag hamnat i fyndhörnan. Jag är inte praktiskt lagd för fem öre och jag har ingen organisationsförmåga alls, folk säger att man lär sig, övning ger färdighet. Det är inte sant. Dessutom är det orimligt att alla människor ska fungera på samma sätt och vara bra på samma saker.
 
Jag känner att jag blir belastad med en massa ansvar som jag helt uppenbart inte klarar av, vilket givetvis leder till att jag konstant misslyckas, glömmer bort viktiga saker, gör fel. Varför måste det vara jävla svårt att vara människa?