Välkommen till världens mest försummade blogg

Att bestämma sig för att göra något och sedan fullfölja det har aldrig varit riktigt min grej. Det märks ju givetvis av här inne också. Jag tänker på en massa smarta och givetvis skitroliga saker som jag ska skriva. Jag har en tendens att fastna på planeringsstadiet. Det går lite som en röd tråd genom allt jag gör, faktiskt. Jag jobbar på det. Det kommer nog inte att ändra sig över en natt. Känner jag mig själv rätt så kommer det inte heller att ske över en månad heller. 
 
Det roliga är att ibland känner jag att jag borde be om ursäkt för att jag inte uppdaterar. Sen funderar jag på om någon bryr sig. Om jag ber om ursäkt för att jag inte skriver en massa smarta och roliga saker, som jag bara antar att ni vill läsa, betyder inte det egentligen att jag är ganska full av mig själv? Förmodligen. Det är dock en egenskap jag kan leva med. Det finns värre saker jag hade kunnat vara full av.

Kommentarer

  • Emma Kaagaard Kristensen säger:

    2013-10-31 |

    Men skriv något då för i helvete!! ;-)

    Svar: Men du ser ju, jag skulle behöva en personlighetstransplantation. oförbätterlig. Om det ordet finns. Om det inte gör det så borde det göra det.
    Anna Kaagaard Kristensen
Kommentera inlägget här: