Jag tycker om vatten utan växtlighet och levande saker

För ett tag sedan kom jag på att jag vill ha en pool, jag gillar att bada i pool. I en pool behöver jag inte konfronteras med saker som jag är rädd för och tycker är äckliga, som till exempel sjögräs, maneter, krabbor, fiskar och annat äckelpäckel som finns i hav och sjöar. Jag tycker om vatten utan växtlighet och levande saker. För att ha en pool måste man ha en tomt (att ha den på en kolonilott verkar tyvärr vara uteslutet) ska man ha en tomt så är det fullt rimligt att man bor i ett hus på den tomten. Just nu har jag visserligen inte råd med varken hus, tomt eller pool, men titta är gratis (egentligen inte för både el och internet kostar pengar, men ni förstår vad jag menar).
 
För att göra en oändligt lång historia ganska kort, min nya hobby är hemnet. Hemnet gör mig dock besviken gång på gång. Jag vet att min starka sida absolut inte är att jag har rimliga förväntningar och är realistisk, men ändå. Det är inte en kostnadsfråga utan mer en fråga om att leva i fel världsdel. Jag vill ha en viktoriansk villa (om du inte vet vad det är, tänk familjen Addams) en vildvuxen trädgård. Lite äppelträd, plommon och andra roliga saker som jag förmodligen inte kommer att kratta upp som kommer att ligga och ruttna på den oklippta gräsmattan bredvid poolen. Jag vill absolut och desperat bara ha en viktoriansk villa, men det finns inte.
 
Är det så mycket begärt att ett hus ska ha lite torn, fina snickerier och en fin veranda? Nej, jag tycker inte det. Hemnet skiter dock totalt i vad jag tycker.

Kommentarer

  • Apan säger:

    2013-11-07 | Bloggadress: http://sugarmonkey.blogg.se

    Åh jag vill oxå ha en pool! Min farfar började bygga en vid sommarstugan, men det var ganska...eh dumt då det inte fanns rinnande vatten (hur tänkte han där lixom?), så nu finns en liten plaskdamm som samlar skit. Haha.
    På tal om hemnet så känner jag lite likadant, man har lixom målat upp en bild av exakt hur huset ska se ut, men det finns inte!!! Önskar jag var duktig på att snickra. (Vill ha ett muminhus med torn!!!)
Kommentera inlägget här: