Jag är skräpkulturens konsument nummer ett och facebook berättar det för alla

För några månader sedan började jag använda spotify, sist av alla som vanligt visserligen, men jag älskar spotify. Först så bara lyssnade jag på och hade väldans roligt och stjärnade åt höger och vänster. Sen kom det en dag när jag insåg att facebook berättade för alla vad jag lyssnade på, paniken var ett faktum. Jag började tänka på den där gången när jag lyssnade på Dolly Parton en gång, när jag råkade (ett ärligt misstag) sätta igång euphoria med Loreen (schlager!?) och när jag nostalgilyssnade på spice girls. Vad har facebook delat med sig av? Vem har den skvallrat för? Den skammen. 
 
Sen upptäckte jag netflix, använder det dock inte. Min första tanke var, kommer netflix att berätta för facebook när jag smygtittar på 90210? Kommer alla kunna se att jag har sett alla avsnitt av 7th heaven, vampire diaries, sabrina tonårshäxan och pretty little liars? Hemska tanke. 
 

Kommentarer

 • Emma Kaagaard Kristensen säger:

  2013-11-04 |

  Hahahaha!!! Jag har samma problem :-D • S säger:

  2013-11-04 |

  Haha xD Jag & mina homies hade musikalisk nostalginite för någon månad sedan, eller, en improviserad sådan när vi snackade om "the good old days", så vi körde på med Spice Girls, Backstreet Boys, Five, French Affair, Vengaboys, osv, rubbet - & skrålade fyllefult med såklart.
  Jag har dock inte anslutit spottan till facebook, så jag tror mina klickade låtar går omärkt förbi - för alla utom grannarna aka stackarna.

  /Olander

  Svar: Hahaha :) ja, stackars grannarna. Nu har jag lärt mig att kopplas ifrån facebook när jag lyssnar på pinsamma saker :)
  Anna Kaagaard Kristensen • Katja säger:

  2013-11-07 | Bloggadress: http://cykelkatten.blogspot.se/

  Haha känner igen :) Typ när jag gör spellistor för mina mainstreamälskande vänner el nåt och sen kommer på att fan, hela FB ser att jag sitter och lyssnar på säg, Stiftelsen! Högst uppe finns det dock en knapp som gör en osynlig ett tag.
Kommentera inlägget här: