sakerattgöra-listan

Här händer det inte så jävla mycket. Jag tänker hela tiden på att jag ska ta tag i bloggandet, jag har massor av saker att skriva om, ingen skrivkramp här inte. Däremot så har jag jäkligt kort om tid. 
 
När jag har många saker som ska göras så tenderar jag att bli stressad och virrig och jag vet inte vad jag ska börja med eller vilket som är viktigast, så jag flummar omkring och gör allt lite halvdant, ju mer stressad jag blir ju långsammare går det. Jag har ingen organisationsförmåga. Inte ens lite.
 
Jag har börjat inse att jag är konstant stressad, jag ser "att slappna av" som en syssla på den oändliga sakerattgöra-listan så jag sitter där framför någon tv-serie på kvällen och äter glass och tänker på hur jävla avstressad jag borde vara " här sitter jag och äter glass och slappnar av" liksom, men jag slappnar inte av för jag jobbar fortfarande på attgöra-listan, tänker på att jag kommer kunna bocka av "slappna av". 

Kommentarer

 • Apan säger:

  2013-01-30 | Bloggadress: http://sugarmonkey.blogg.se

  Höhö!! Känner igen mig i det där, är skitdålig på att bli stressad men kan inte låta bli't ändå. Och när jag blir stressad går saker jävligt långsamt.
  Hoppas du får pepp o tid på bloggen! Saknar dina inlägg, du är min favoritbloggare!

  Svar: Favoritbloggare,oj, tack :D Jag vill hitta tiden, nej, jag ska hitta tiden :)
  Anna Kaagaard Kristensen
Kommentera inlägget här: