Det var bara regnbågar och någon enhörning som sprang förbi ibland

För några dagar sedan så pratade jag och min syster Emma om hur det var innan man upptäckte hjärnblödningsframkallande saker som bloggar, familjeliv och andra diskussionsforum. Man var så lugn och harmonisk menade jag, det var bara regnbågar och någon enhörning som sprang förbi ibland, instämde Emma.
 
Det var på den gamla goda tiden innan man upptäkte att det är ganska vanligt att vuxna människor är kompletta idioter. Jag har alltid trott, på allvar, att alla vuxna är resonliga, någorlunda allmänbildade, rättvisa och vettiga.Alla som inte var det var psykiskt sjuka eller defekta på något sätt. Jag var övertygad. När jag var i tidiga 20-års åldern så hittade jag till familjeliv.se och då kom verkligheten som en jävla kalldusch, vuxna människor är ofta bara väldigt långa barn.
 
Det svämmade över av fullvuxna människor som var elaka, orättvisa, småaktiga, obildade och puckade och idiotiska på alla möjliga sätt. I flera år därefter så satt jag framför datorn och slet mitt hår, var högröd av ilska, bet på mina naglar så att det blödde och avreagerade mig på massor av osansade och mindre begåvade sätt. Eftersom att jag är lite av en självplågare så blev jag givetvis också mästerligt skicklig på att söka upp de värsta idiotdiskussionerna a la "min kompis sätter på sin son rosa vantar, ringa soc??? hjälp!!11" det blev som knark för mig som är lättretlig som fan.
 
Idag tar jag det väl inte på blodigt allvar längre, efter ett tag så kom jag liksom till insikt med att de värsta dumjävlarna inte har så mycket inflytande egentligen. -*-NiLsFrU-*- på familjeliv som tror att hennes son kommer att bli homo av att leka med my little ponys, kommer aldrig att uträtta några stordåd, ingen kommer att se henne som någon stor tänkare eller inspiratör, hon är dömd till att vara den lokala lekparkens knäppgök. Utvecklingen kommer att fortsätta att gå frammåt, men det kommer -*-NiLsFrU-*- aldrig att göra. Hon kommer frustrerat att stampa i marken som ett ilsket småbarn när dagis genuspedagogar hennes barn, kvinnor betalar sin egen halva av notan och folk börjar skriva hen i dagsidningarna. Kanske skriver hon ett gnälligt inlägg på familjeliv om hur det går för långt, sen avfärdas hon som ett nättroll och inte en jävel bryr sig.
 

Kommentarer

 • Teskedsmamman säger:

  2012-09-29 | Bloggadress: http://www.teskedsmamma.se

  Nu måste jag ju genast kolla upp den här homofoben ;)

  Svar: Om du menar användarnamnet så är det påhittat :)
  Anna Kaagaard Kristensen • Teskedsmamman säger:

  2012-09-30 | Bloggadress: http://www.teskedsmamma.com

  Insåg det ganska omgående ;) • Tess säger:

  2012-10-01 | Bloggadress: http://highlandertess.blogg.se

  Inte bara att det är så löjligt att en del tror att man blir homosexuell av att leka med en viss leksak eller ha en viss färg på sig, inser de inte att de faktiskt uttrycker hat mot folkgrupp samtidigt? De skriver/säger uttryckligen att det är dåligt att vara homosexuell. Sedan kanske de skriver "jag har inget emot homosexuella så länge de låter mig vara" men det är i samma klass med "jag är inte rasist MEN..."

  Svar: Jag håller med. Det känns som att man måste vara gravt efterbliven för att tro att man skulle kunna göra någon homosexuell.
  Anna Kaagaard Kristensen • Fia säger:

  2012-10-11 |

  Jag blev likadan. Kunde bara inte låta bli att sitta och läsa för att ibland kommentera och förundras över hur jäkla dumma i huvudet folk är, på riktigt.

  Nu känner jag att jag inte orkar längre. Jag har slutat titta in där och slutat att vara med i diskussioner på den sidan. Istället läser jag bara de bloggar som jag tycker är bäst men jag försöker att inte ge mig in i för stora diskussioner för jag orkar inte lägga min energi på dumheter. Istället gör jag hellre annat..

  Nu vet jag att folk är dumma i huvudet och jag också precis hur jäkla dumma i huvudet de kan bli efter att ha kollat in det forumet. Det är helt bedrövligt.

  Svar: Jag försöker att skratta bort det bara, det är inte smarta och trevliga människor som sitter och beter sig på det sättet, det kommer aldrig att bli något av dem direkt och blir de det så kommer den huvudsakliga massan att se dem som idioter. I det långa loppet faller de ändå bort och stannar och grinar och gnäller vid sitt eget köksbord.
  Anna Kaagaard Kristensen • Jenny säger:

  2013-04-23 | Bloggadress: http://missbus.blogg.se

  Åh jag känner precis sådär just nu! Har liksom alltid trott att vuxna är resonliga och rättvisa osv men inser ju allt mer att det inte är så.. Blir besviken och arg på trångsynta vuxna människor som skaffar barn och för vidare alla tråkigheter.. :/
Kommentera inlägget här: