idag flyttade någon in hos oss...

Kategori: Vardagligt

Det var bara regnbågar och någon enhörning som sprang förbi ibland

Kategori: Genus & jämställdhet

För några dagar sedan så pratade jag och min syster Emma om hur det var innan man upptäckte hjärnblödningsframkallande saker som bloggar, familjeliv och andra diskussionsforum. Man var så lugn och harmonisk menade jag, det var bara regnbågar och någon enhörning som sprang förbi ibland, instämde Emma.
 
Det var på den gamla goda tiden innan man upptäkte att det är ganska vanligt att vuxna människor är kompletta idioter. Jag har alltid trott, på allvar, att alla vuxna är resonliga, någorlunda allmänbildade, rättvisa och vettiga.Alla som inte var det var psykiskt sjuka eller defekta på något sätt. Jag var övertygad. När jag var i tidiga 20-års åldern så hittade jag till familjeliv.se och då kom verkligheten som en jävla kalldusch, vuxna människor är ofta bara väldigt långa barn.
 
Det svämmade över av fullvuxna människor som var elaka, orättvisa, småaktiga, obildade och puckade och idiotiska på alla möjliga sätt. I flera år därefter så satt jag framför datorn och slet mitt hår, var högröd av ilska, bet på mina naglar så att det blödde och avreagerade mig på massor av osansade och mindre begåvade sätt. Eftersom att jag är lite av en självplågare så blev jag givetvis också mästerligt skicklig på att söka upp de värsta idiotdiskussionerna a la "min kompis sätter på sin son rosa vantar, ringa soc??? hjälp!!11" det blev som knark för mig som är lättretlig som fan.
 
Idag tar jag det väl inte på blodigt allvar längre, efter ett tag så kom jag liksom till insikt med att de värsta dumjävlarna inte har så mycket inflytande egentligen. -*-NiLsFrU-*- på familjeliv som tror att hennes son kommer att bli homo av att leka med my little ponys, kommer aldrig att uträtta några stordåd, ingen kommer att se henne som någon stor tänkare eller inspiratör, hon är dömd till att vara den lokala lekparkens knäppgök. Utvecklingen kommer att fortsätta att gå frammåt, men det kommer -*-NiLsFrU-*- aldrig att göra. Hon kommer frustrerat att stampa i marken som ett ilsket småbarn när dagis genuspedagogar hennes barn, kvinnor betalar sin egen halva av notan och folk börjar skriva hen i dagsidningarna. Kanske skriver hon ett gnälligt inlägg på familjeliv om hur det går för långt, sen avfärdas hon som ett nättroll och inte en jävel bryr sig.
 

Instagram

Kategori: Blogg

 
 
Följ mig på instagram: annakaagaard