"Men guuu va överdrivet, har du aldrig blivit full och gjort bort dig"

Att sverigedemokraterna har blivit ganska bortgjorda i veckan har väl kvappast någon missat. Något som jag däremot önskar att jag hade missat är alla som bara "men guuu va överdrivet, har du aldrig blivit full och gjort bort dig" och det har jag ju självklart gjort, jag har blivit så full att jag har spytt i min kompis föräldrars sovrum, när päronen i fråga var i sovrummet. Jag har somnat i ett dike och spillt öl på ett blackjack bord. Att skrika rasistiska och nedlåtande saker till folk som jag inte känner hör kanske inte riktigt till min repertoar. För normala människor så hör det inte till vardagen att drälla runt på stan för att bråka och kalla folk för babbe och hora.
 
Nu blir folk skitgriniga och ska gapa om att alla tycker att det är orättvist att SD ska dömas så hårt jämt och hela det där vanliga offerkofta-talet. Jag är rätt övertygad om att det är tvärt om, de kommer mildare undan än vad något annat riksdagsparti skulle göra, just för att folk inte hade förväntat sig mycket bättre uppförande än så här. Lika överraskande som att få ett oinslaget paket.
 
Det sorgligaste är att det garanterat sitter en massa rövhattar runt om i landet som tycker att det här är ett parti som består av ett gäng härliga icke-pk killar som "vågar säga det som alla tänker". Sådana människor som går i taket när de inte får lov att säga negerboll.
 
 

Kommentarer

 • Tess säger:

  2012-11-20 | Bloggadress: http://highlandertess.blogg.se

  Bra skrivet! Direkt detta kom upp så började en del peka på att "ja, men kolla på vad Vänsterpartister gjorde för 40 år sedan då!" Uhm... ska det hindra oss från att uppdaga när SD beter sig riktigt uselt?

  Svar: Jag får huvudvärk av alla nötter som påpekar att andra partier var inne på det där spåret i början av 1900-talet, för skillnaden är att det var ju hela världen. Människan visste inte bättre på den tiden. I dag vet vi bättre det är därför det blir så jävla absurt att en hel del människor verkar längta tillbaka till början-mitten av 1900-talet.
  Anna Kaagaard Kristensen • Tantmango säger:

  2012-11-21 | Bloggadress: http://www.tantmango.se

  Det är precis det jag har tänkt. Folk som gillade dem innan gillar dem fortfarande. Det är völ alla vi andra som är upprörda. Men jag var inte alls förvånad över detta beteende från folk med sådana åsikter.

  Svar: Jag tror att det till och med var ganska oväntat för många av deras anhängare.
  Anna Kaagaard Kristensen
Kommentera inlägget här: