American Horror Story

För ett tag sedan såg jag första säsongen av American horror story och det är en jävligt bra serie måste jag säga, har du inte sett den sök genast upp piratebay införskaffa den på laglig väg. Som titeln säger så är det allså en "spökhistoria" och det är skaparen till nip/tuck som har skapat serien (en väldigt bra anledning till att se den). Den är underlig bisarr och handlingen är ofta ganska oväntad. Vem är död och vem lever?
 
 
Serien är lite speciell på det sättet också att det är olika historier i varje säsong, första handlade om ett spökhus i modern tid (murderhouse), andra säsongen utspelar sig på ett mentalsjukhus på 60-talet och delvis i modern tid (asylum). Vissa av skådesspelarna återkommer i andra säsongen men i andra roller.
 
 
Andra säsongen är inte lika bra som den första, men eftersom att första avslutas och en ny historia börjar i andra säsongen så se i alla fall första säsongen.
 
 
 
 

Kommentarer

 • Sandra säger:

  2012-11-24 |

  TACK!!! Äntligen en ny serie som inte verkar tråkig! Tips på filmer som verkar intressanta: World War Z & Warm Bodies • lemurtjur säger:

  2012-11-24 | Bloggadress: http://lemurtjur.blogg.se

  Har hört så mycket om den serien, om man skulle ta tummen ur och palla se den!

  Sv; Hahah, gå loss du bara! Om du vill ha en större "kruka" är det bara köpa en sån där stor bullens med typ 40 korvar i - bjuda på korvkalas och sen plantera! :D
Kommentera inlägget här: