Mammor och pappor går till den lokala pizzan efter jobbet och dricker sig röddåsiga på billig öl

Alla som någon gång har varit inne på familjeliv.se har förmodligen stött på white trash diskussioner, vad som är white trash och vad som inte är det. Det kan vara allt från namn eller ett barnvagnsmärke till vart man bor, fjantigt men väldigt underhållande. 
 
Saken är den, att jag är ganska fjantig och jag är väldigt rädd för att själv passa in i kategorin white trash. Att bli en riktig furu-svenne som sitter med barn i knät och super sig så full på bag-in-box-vin att man nästan tippar av stolen, en som loggar in på facebook och skriver statusmedelanden a la "asså va ja hatar falska människor"  eller gud förbjude att man börjar se att "sverigedemokraterna har en och en annan poäng". Nu kan man ju givetvis bara låta bli att falla dit, göra ett aktivt val, men plötsligt en dag så bara står man där inne på lidl och sportar randiga pyjamasbrallor och obortstat hår klockan fyra på eftermiddagen och undrar vart fan det gick snett. True story.
 
Jag menar, jag kommer från botkyrka, det är lite av white trashens mecka. Alkisar värmer parkbänkarna och mammor och pappor går till den lokala pizzan efter jobbet och dricker sig röddåsiga på billig öl och ringer hem till barnen och ljuger om att de jobbar över. Sann historia det med. Lågutbildat, inte helt högintelligent och världens betong reserv var nästan uttömd efter uppförandet av skithålet som jag brukade kalla för hem.
 
Tänk om det är så att om man tar Anna från berget så kommer berget till Anna? 
 
 
 

Kommentarer

 • Emma Kaagaard Kristensen säger:

  2012-07-09 |

  HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!! jag dööööööör!!!!
  Jag lider av samma skräck! samtidigt som jag sitter med en tatuering av st. botvid på underarmen... vad var det som gick snett liksom????? :-/

  Svar: Haha, vad var det du sa? "I´m still Emma from the block"?
  Anna Kaagaard Kristensen • Emma Kaagaard Kristensen säger:

  2012-07-09 |

  HAHAHAAAA! ja men precis :-D
Kommentera inlägget här: