SD-sex, Vaniljsex som enbart är till för reproduktion

Härligt uttalande här, av en Sverigedemokrat. Självklart. Jag önskar att jag kunde bli förvånad "han sa vad?" men förvåningen uteblir. Sverigedemokrater består av och drar till sig rasister, homofober och folk som har aningens låga  tankar om kvinnor, allt på en gång eller kanske bara det ena eller andra. Jag förstår att han drar paralleller till avlopp eftersom att det är därifrån de får sina åsikter, ur en avloppsstinkande slaskhink där de flesta inte skulle stoppa ner händerna om de så fick betalt för det. 
 
Jag är ganska fascinerad av skräcken för rövsex, tydligen är det ju därför bögar är höjden av vidrighet. Samtidigt så rövknullas fruar och flickvänner åt höger och vänster ute i stugorna, för en snopp i RÄTT röv är tydligen väldigt porrigt och något som går in på toppen på måstetesta-listan hos de som inte redan utövar det. Att det kan vara sådan skillnad på röv och röv.
 
 
Men åh, det låter ju superkul... Jag ska börja kalla det för SD-sex. Vaniljsex som enbart är till för reproduktion.
 
Är det då normalt att använda preventivmedel? Jag menar det om något sätter ju käppar i hjulen för släkträdets tillväxt. Oralsex då? Har man gått i grundskolan så vet man ju att simmarna definitivt inte tar sig till äggen den vägen. Heterosexuella anala samlag är ju detsamma som det orala då, inga släktträd gror efter den aktiviteten heller.
 
 

Kommentarer

  • Miss Bildad - Hellre missbildad än obildad säger:

    2012-08-06 | Bloggadress: http://missbildad.blogspot.se

    Jag ser framför mig hur SD har en manual om hur man har sex på ett korrekt sätt. De kanske borde skriva en, så att ingen råkar ha "avloppssex" av bara farten.

    Svar: Eller hur, så att de kan förhindra att folk har sex för att det är kul eller någon annan hemsk anledning som inte leder till att föra släktträdet vidare, haha!
    Anna Kaagaard Kristensen
Kommentera inlägget här: