"ja, asså, de får vara bögar hur mycket de vill, men de behöver inte skylta med det och hålla handen på stan och så"

Ibland har jag halvt ogivande diskussioner med kroniska homohatare. Ni vet den där gamla "ja, asså,  de får vara bögar hur mycket de vill, men de behöver inte skylta med det och hålla handen på stan och så" jag har fått förklarat för mig att det handlar om respekt, alltså att de homosexuella ska respektera att homofober tycker att de är äckliga och läskiga och så skulle det då vara respektlöst att råka "skylta" med sin gayighet öppet. 
 
Jag tycker att det, på ren kass svenska, är fett äckligt med fördomsfulla människor som vädrar sina vidriga åsikter öppet utan att skämmas för det, sjukt respektlöst mot mig och alla andra som tycker att det är äckligt med trångsynthet. Jag förstår liksom inte vart respekten tog vägen där? Varför blir inte min ovilja till att bli utsatt för idioters åsiktsdiaré respekterad? Respekten är alltid väldigt enkelriktad i det här fallet har jag förstått.
 
Om man blir kränkt och känner att man inte blir respekterad för att två helt främmande människor håller varandra i handen eller ger varandra en puss, då ha man betydligt större problem än lättkränkthet. Snacka om att tro att man är centrum i universum. Det stinker narcissistisk personlighetsstörning lång väg.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: