"Fan va ful du är!"

Elin Astrid skriver om en wendelaartikel som handlar om att män föredrar kvinnor som sminkar sig. Ja, det var ju intressant. Problemet är att många kvinnor faktiskt tycker att det är intressant, och fogar sig efter det. Väldigt många mäter sitt värde och baserar sin självkänsla på hur åtråvärda de är. En hel drös med idioter till män förväntar sig också att det ska vara så. Det är därför kommentarer som "dig vill ingen doppa kuken i" eller "fan va du är ful, ingen vill ha dig" börjar dyka upp i diskussioner på internet när argumenten tryter, de tror att de slår där det tar hårdast, att kvinnan i fråga inte skulle vara åtråvärd och knullbar nog. 
 
Det är ungefär som de där trevliga reportagen i tjejtidningarna "så här gör du honom galen i sängen" eller "killpanelen berättar - det här vill vi ha i en tjej" inte fan är killtidningarna fyllda med liknande skittips fast om tjejer. 
 
Varför ser man så sällan artiklar som "tre av fyra kvinnor föredrar att män vaxar bringan" eller "två av tre kvinnor föredrar att män ansar ögonbrynen"? Förmodligen för att de skiter fullkomligt i vad vi tycker, och om det skulle komma upp en sådan artikel så skulle hela kommentarsfältet överfyllas av kvinnor-är-svin kommentarer från män som tycker att det värsta som finns är kvinnor som tycker att de borde ändra på sig. 

Kommentarer

 • Tess säger:

  2012-08-27 | Bloggadress: http://highlandertess.blogg.se

  Bra skrivet! Jag har ibland funderat på varför det anses som en förolämpning att en person som man verkligen inte vill umgås med inte vill ligga med en. Varför skulle jag bry mig om det?

  Svar: Eller hur. Det är ändå inte så att man själv är jättesugen på den där dumma idioten som tycker att kvinnor ska kedjas fast i spisen.
  Anna Kaagaard Kristensen • Lisa säger:

  2012-10-20 | Bloggadress: http://mondolane.blogspot.se/

  Jag blir ledsen när någon säger att jag är ful, verkligen jätteledsen. Egentligen borde man väl bli ledsen om man säger att någon är ful till hen istället eftersom det ju inte bevisar något om personens skönhet men verkligen stenbevisar total social inkompetens hos talaren. Ungefär som att jag tycker att det är kul när någon säger att jag är snygg, men är det någon på jobbet som säger så är det fortfarande social jävla inkompetens.
Kommentera inlägget här: