Det här går liksom i samma kategori som att bleka arselhålet

Kategori: Sex & kroppsligt

Någon postade den här tråden från familjeliv i en facebookgrupp som jag är med i "Hur viktigt är det för dig att vara snygg vid förlossningen?" och precis när jag tror att jag ska trilla av stolen så ser jag att det är en massa svar i stil med "när värkarna satte i gång så sminkade jag mig" eller "innan vi åkte till sjukhuset rakade jag benen, armhålor, underliv och sminkade mig" någon annan sorglig liten människa berättar om hur hon har förberett med målade naglar och ny frisyr.

Först ville jag skratta, sen blev jag mest irriterad. Min spontana tanke är liksom "förbannade veka, fjompiga, patetiska och löjliga töntmänniskor" Det här går liksom i samma kategori som att bleka arselhålet, att sova med smink på för att ens partner inte ska se vad som döljer sig under spacklet och diverse annat trams som man mest inbillar sig är hörsägen. Fast det är det ju konstigt nog inte.

Nu kan jag skriva en massa om hur utseendefixeringen smyger sig in överallt, stackars dem liksom. Men det kommer jag inte att göra för det går liksom en gräns någonstans och det här är trams, löjligt, våpigt.

Jag försöker att förstå tankegången, du ska alltså stretcha din vajayjay till maximum, blod, slask och elände, svett, djungelvrål och helvetisk smärta men du ska ändå se snygg ut samtidigt. Ledsen alltså men inte ens maybelline, gillette och loreal kan få dig att se särskilt fancy ut i den situationen. Looken med smink och styling kommer förmodligen att sluta i svettigt, ruffsigt och kladdigt crackluder snarare än i cosmoglamm.

Jag vet vart jag ska bo!

Kategori: Halmstad

Jag har fått en lägenhet! Eller jag får den i januari, men jag skrev kontraktet igår. En 3:a på 67 kvadrat för 4760:- i månaden. Det bästa av allt är att den inte har sånt där hemskt gult parkettgolv. På hfab (kommunala bostadsföretaget) får man en renoveringsfond också och i min var det ganska skapligt med pengar, lite över 8000:- plus att jag får vardagsrummet och hallen omtapetserad utan att det går på fonden. Nu vet jag att jag har någonstans att bo och det känns jävligt bra.

Jag kan rita ganska fint och härma ljud

Kategori: Personligt

Just det, jag gjorde den där dyslexi och vad det nu var utredningen och det var inget fel på mig (inte för att det är fel på dyslextiker, men ni fattar) jag var till och med väldigt bra på vissa saker, jag är tex bra på att härma ljud och därför borde jag vara bra på språk sa dyslexi-tanten. Det ska jag lägga till på mitt cv under övriga talanger "bra på att härma ljud" förmodligen precis under "Kan skriva" eller "kan hoppa på ett ben".