Barn utan koppel

Lady Dahmer skriver om lösa kamphundar, givetvis är det en och en annan idiot som tycker att lösa hundar är jämförbart med lösa barn, jämförelsen är så dum att en stor sinnesundersökning skulle vara på sin plats. Men jag lovar, om mitt barn biter dig när han springer lös så ska jag personligen finansiera din stelkrampsspruta. Fast han bits oftas inte, han nöjer sig med att nosa lite på spännande främlingar och att pissa på något träd ibland, om det krisar sig.

Kommentarer

 • Anonym säger:

  2011-05-17 |

  Fast barn som springer rakt fram till min ettåriga hund kan jag bli irriterad på. Eller rättare sagt : på deras föräldrar. Så gör man inte till en hund.

  Min hund (vilket hund som helst)KAN bita om den blir skrämd och överraskad, varesig jag har honom i koppel eller har honom lös.  Däremot skulle jag aldrig ha hunden lös såvida jag inte hade pli på honom utan dess like. Jag skulle ändå koppla så fort vi kom i närheten av barn. • Anna Kaagaard Kristensen säger:

  2011-05-17 |

  Anonym Jag håller med om att det är fel, man ska ALDRIG tillåta ett barn rusa fram till en hund den inte känner (inte vuxna heller för den delen) och man ska ha koll på barn när de umgås med hundar, även om de känner varandra. • Anonym säger:

  2011-05-17 |

  Det är jag som är anonym som skrev, jag vet inte varför det blev anonymt.  Jag fyller i fälten men det raderas direkt  /linn

  pearldrop.blogg.se • Emelie säger:

  2011-05-17 | Bloggadress: http://storasysterdyster.se

  Jag har en hund, och även om han är världens fegaste och springer åt andra hållet om ett barn går mot honom skulle jag inte vilja ha honom lös ute runt okända barn.  Enda gången han får vara lös är när vi är ute någonstans och det inte finns en människa i närheten. Det är både för hundens skull och andras. Han behöver inte bli stressad om det kommer okända människor/barn nära honom utan att han "sitter fast i matte" och hundrädda behöver inte oroas över en lös hund.  Jag vågar ha honom lös bland folk jag känner, men skulle aldrig, aldrig lämna honom utan uppsikt med ett barn. Inte för att han är elak och bits (har aldrig hittills), utan för att man aldrig riktigt vet. Alla hundar kan som sagt bita till om de blir "cornered" och rädda, och barn är inte alltid de som är försiktiga.  Att folk jämför lösa hundar med lösa barn är ju bara skrattretande. Har inga barn själv, men skulle aldrig säga att barnen ska gå i koppel om min hund ska gå i koppel!
Kommentera inlägget här: