Hur anal får man bli?

Igår började jag och min kompis diskutera om anledningen till att det är så vanligt att ha provat analsex är att folk ärt så jävla porrskadade idag, det verkar ju milt sagt konstigt att halva sverige bara vaknade en morgon och samtidigt kom på att det verkade vara en rolig idé att ta den i tvåan liksom. Jag lever själv enligt devisen "röven är enkelriktad".

Jag ser analsex som förnedringssex, inget fel i att tända på det om alla är med på det och jag skiter i vad andra gör med sina tarmar, men för egen del så betraktar jag det definitivt som förnedringssex i många fall. Anledningen till det är ganska enkel, det är ganska vanligt att killar och män tycker att det är porrigt och hett med stjärtsex, men responsen på "testar du, så testar jag" är ofta äckel, vägran och diverse bög associationer, de skulle för egen del känna sig förnedrade, äcklade och kränkta, men samtidigt så har de absolut noll problem med att kvinnor skulle "sänka" sig till att bjuda på lite tarmsex.

Anser man att något skulle vara kränkande, äckligt och obehagligt, varför vill man då utsätta någon annan för det om det inte är så att det är själva förnedringen och äcklet som man tänder på?

Dessutom så har jag stött på diskussioner som "hur får jag min brud att ta den i tvåan?" på internet, givetvis så följs det av en massa fin fina tips på hur hans "brud" ska luras och manipuleras till att ställa upp, givetvis så finns det då också något stolpskott som tycker att "oops, fel hål!" är en bra metod, borderline till våldtäkt snarare. Det övergår mitt förstånd varför man vill manipulera personen som man älskar till att göra saker som han eller hon inte vill,  snacka om att älska sitt könsorgan mer än personen man är tillsammans med, vem fan vill spela andra fiol till någons penis?
Kommentarer

 • Johanna säger:

  2011-01-15 | Bloggadress: http://denjagblev.blogg.se/

  Jag kan hålla med om attd et gäller förnedringssex vad gäller dessa män du tar upp. Men anser du även det vara förnedringssex vad gäller kvinnorna som uppskattar det? • Anna Kaagaard Kristensen säger:

  2011-01-15 | Bloggadress: http://annakaagaardkristensen.blogg.se/

  Johanna Nej om båda är med på det på samma villkor så ser jag det inte som förnedringssex. • Johanna säger:

  2011-01-15 | Bloggadress: http://denjagblev.blogg.se/

  Då förstår jag och håller med dig till fullo. Att tända på förnedrinssex är det ju många som gör, och att utöva det är okej så länge båda parter är med på det. Finns ju de som vill bli förnedrande.  Men att nästintill tvinga sig på någon annan genam att "ops fel hål" ja, det är ju nästan våldtäckt. Och kan faktiskt skada personen som inte är riktigt avslappnad osv. Det är verkligen inte ok, jävla as till män som kommer på tanken.  Att sen tjata på någon annan att göra något denne uppenbarligen inte vill är inte heller ok, hur känns det att uppleva detsamma?  Man är verkligen inte tvungen att prova allt i sängen, som vissa idioter förespråkar. "man vet inte förrens man provat" är det sämsta argument jag hört. Jo, man vet faktiskt vad man tänder på och inte. Eller, de allra flesta gör det iaf. • Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan säger:

  2011-01-15 | Bloggadress: http://ninaruthstrom.se

  Fy fan va bra. Jag håller med så makalöst mkt.  Det kluriga är att tjejer nog ibland ställer upp för att de vill vara bra flickvänner men frågan är hur mkt de själva njuter av det, även fast de medeger att de är med på det. • Fia säger:

  2011-01-15 | Bloggadress: http://lusth.org

  Du har så rätt. När det handlar om manipulation att få någon att göra något som man själv inte skulle vilja ställa upp på så kan man ju fundera över hur dessa människor har blivit uppfostrade och hur de tänker. Vad är det som har blivit fel på vägen?  Det där är något som jag jobbar på när det gäller Robin, här pratar vi mycket om att inte tvinga någon att ställa upp på saker man inte vill göra och absolut inte tjata eller så. Det är okej att fråga men får man då ett nej så är det så helt enkelt. Ett nej är ett nej och det måste man kunna ta oavsett varför. För om jag inte lär han det så vem kommer göra det då? Bruden han vill stoppa snoppen i prutten på? Eller bruden han mer eller mindre våldtar oskulden av? Nä sånt där vill jag inte ha på mitt samvete och det lär jag få om jag inte lär han vad ett nej betyder. • Jenny säger:

  2011-01-15 | Bloggadress: http://frokenfridhs.blogspot.com

  Jag håller inte med.

  Att rakt av säga att analsex skulle vara förnedringssex håller jag absolut inte med om. "Ooops, fel håll" JA det är absolut en förnedring. Men är det något man pratat om, som alla är med på och utan att någon blivit manipulerad till det så tycker jag inte att man kan säga att det är förnedringssex. Då är det analsex, inget annat.

  Dock kan jag hålla med om att det verkar har blivit en jäklans hysteri runt de, både bland killar och tjejer. • Elin säger:

  2011-01-15 | Bloggadress: http://elinastrid.blogspot.com

  Shit vad äckligt det låter när du skriver tarmsex. Euw.  Ja, jag tycker också det är sjukt irriterande att många killar tror att det är okej att övertala sin tjej till saker de inte vill. Man kan ju absolut prata om vad man vill och tycker om men om ens partner säger absolut nej, vad fan är det att tjata om då?

  Det känns som ett ganska så privat ämne så jag tror jag utelämnar vad jag själv tycker om saken, men jag är iallafall glad att jag är så pass mogen och självsäker att jag inte går med på saker som jag tycker är obehagliga idag. I mina tonår var det svårare. • Tess säger:

  2011-01-15 | Bloggadress: http://highlandertess.blogg.se/

  Jag tycker detsamma. Det man inte själv är villig att testa, det ska man inte utsätta någon annan för! • MANDRAGORA | kattägd vegetarian säger:

  2011-01-15 | Bloggadress: http://shakti.blogg.se/

  Fan vad bra skrivet! Håller med dig helt och hållet! • Anna Kaagaard Kristensen säger:

  2011-01-15 | Bloggadress: http://annakaagaardkristensen.blogg.se/

  Jenny Självklart så är det inte förnedrande om båda är med på det och ingen känner sig pressad att ställa upp. • Viola säger:

  2011-01-16 | Bloggadress: http://mummyfied.blogg.se/

  Håller helt med! sjukt hur fort det går från att något varit lite kinky till att ha blivit något man "bör" ha provat.  länkar till dig om det går bra? • Lizzy säger:

  2011-01-16 | Bloggadress: http://lizzey.blogg.se/

  Alla påtvingade sexuella handlingar är förnedrande. Men jag ser däremot inte att ett visst kroppshål skulle vara mer förnedrande i sexuella sammanhang än något annat. Anledningen till att många män inte själva vill få ngt instoppat i analen beror nog snarare på den utbredda manliga homofobin än på att det skulle vara förnedrande (det finns ju bevisligen en hel del män som tycker att det är trevligt). Jag har själv heterosexuella vänner och bekanta vars pojkvänner tycker om att både penetrera och penetreras i analen. Men det är väldigt hushhush, kan inte tänka mig att de själva skulle våga erkänna det. Män är nog ungefär lika intresserade av att bli penetrerade i analen som kvinnor. Men den utbredda homofobin förhindrar dem från att erkänna det. • Sandra säger:

  2011-01-17 | Bloggadress: http://sandraochtetris.blogspot.com

  Jag är nog inne mer på samma spår som Lizzy - ser inte heller att analsex skulle vara mer förnedrande än något annat. Ta avsugningar t.ex, de flesta män gillar att få en avsugning (generalisering) men det är väl få som själva skulle kunna tänka sig att själva stoppa en kuk i munnen? Och avsugningar handlar väl oftast inte om förnedring (s.k munknull räknar jag inte som avsugning, för där är det nog helt klart förnedring med i det hela)? Att suga är väl däremot rätt ihopkopplat med tjejer och bögar, och där kommer den där homofobin in.

  Vad vet jag. :) • Jane säger:

  2011-01-20 | Bloggadress: http://ohdeerme.blogg.se/

  Hmm, intressant. Jag skrev själv ett inlägg om analsex för inte alls så länge sen, fast... jag är ju för analsex... för att jag själv älskar det. Ja, det är sant. Jag kommer som allra bäst och skönast så! Men givetvis är det väldigt individuellt, och det är inte direkt den lättaste formen av sex. Jag skrev även jag om killar på forum, dock skrev jag om typen av killar som undrar hur de ska bemöta sin partner, när partnern säger att de kan köra upp en gurka eller liknande i killens anal först, för att det ska vara "rättvist".

  Jag ser inte heller analsex som förnedrande för kvinnan. Men som med alla former av sex så ska ju båda njuta av det. Jag skulle aldrig kunna ha analsex med en man som jag inte kände så väl, eller som jag inte litade på till hundra procent. För, som sagt, det är inte världens enklaste.
Kommentera inlägget här: