I dag kom de igen...

Jehovas de jävlarna. Men idag knackade de inte på (litet framsteg?) de skickade bara in en lapp i min brevlåda, först blev jag så jävla frustrerad att jag ville springa efter dem ut i trapphuset och skälla på dem (har hänt förrr, de är väldigt medvetna om vad jag tycker om dem och deras lappar) men det gjorde jag inte, jag ska komma på något värre, kanske trycka egna broschyrer och knacka dörr på deras kyrka?

De var ju för fan här i förregår?! Jag tyckte liksom att jag inte kunde bli mer övertydlig och otrevlig med att jag inte ville ha dem här, så kommer de tillbaka igen efter två dagar, förbannade religiösa sektmuppar.

Kommentarer

 • NIna säger:

  2009-10-10 | Bloggadress: http://ninaruthstrom.blogg.se/

  Men hallå hur påstridiga får d vara. Nu förstår varför de har sånt rykte som de har. MIn mamma är ju typ med i jehovas, dock inte ett vittne, så därför har i aldrig besvärats av dem utan de har kommit när de varit välkomna. Men frågan är om inte mamma "blivit medlem" för hon har svårt att säga nej. Ska ta å luska lite i det där.

  SJälv är jag ateist som du. • Anna Kaagaard Kristensen säger:

  2009-10-10 | Bloggadress: http://annakaagaardkristensen.blogg.se/

  Intressant, ja det finns ju de som har väldigt svårt för att säga nej till tex försäljare så att det skulle kunna hända med jehovas är ju inte helt osannolikt. • Tessan säger:

  2009-10-10 | Bloggadress: http://tessan.mp/

  mitt ex pappa hette i efternamn Iglesias de los Santos. gissa om jehovas var ivriga med att plinga på ;) (som tur är var han tillräckligt ful i mun för att göra dem tillräckligt besvikna) • Tehå säger:

  2009-10-11 |

  Kan inte låta bli att kommentera ditt besök av Jehovas vittnen. Jag förstår inte varför du blir så upprörd. Om en mormon, pingstvän eller muslim ringde på, skulle du reagera likadant? Beror det på att en främling hör av sig? Om din granne ville tala om livsåskådningsfrågor skulle du säkert tycka det var ok, eller hur? I regel brukar Jehovas vittnen komma 1-2 gånger per år. Det du skriver verkar inte vara deras normala rutin. Varför inte fråga? • Fia säger:

  2009-10-11 | Bloggadress: http://lusth.blogspot.com

  Om man har bett folk att inte komma och ge en massa papper om saker man inte tror på så blir man förbannad. Jag skulle också bli skitförbannad om det dök upp folk här om jag hade ringt och sagt till församlingen att ni är inte välkomna. Det är ju lika om det är någon speciell människa man inte vill ska komma och ringa på.  Anna, du får skaffa besöksförbud för de där jehovas så de är tvungna att hålla sig undan. Undrar om man kan göra så... • Anna Kaagaard Kristensen säger:

  2009-10-11 | Bloggadress: http://annakaagaardkristensen.blogg.se/

  Tehå - Varför skulle jag låta bli att kommentera mitt besök av jehovas? Om en mormon, pingstvän eller muslim eller något annat religiöst samfund skulle dyka upp lika ofta som jehovas så skulle jag bli lika irriterad och upprörd, jag tror inte på gud, jag gillar inte religioner av något slag, vi har religionsfrihet i sverige, men ska jag inte ha några som helst rättigheter att vara fri från religion? Jag vet vad jehovas är ute efter, de jagar efter min sambo, men även han har tackat nej ett antal gånger.  Fia - precis. Jag ska ringa dem på måndag igen.

 • Tehå säger:

  2009-10-12 |

  Anna, tack för ditt tydliga svar. Givetvis ska du inte bli trakasserad. Vittnena vill inte besvära människor. Ett nej ska räcka och respekteras. De som inte gillar religioner brukar ha lätt för att samtala om ämnet och framföra sina åsikter. Jehovas vittnen har full förståelse för människor som tycker att religionerna har en fruktansvärd meritlista av förtryck, ondska och krig. Därför har vittnena själva tagit avstånd från dessa religioner - även om det medfört att de etablerade religionerna blivit vittnenas största fiender. Vittnena vägrar att acceptera helvetestron, läran om själens odödlighet och treenighetsläran som exempel. De är dessutom vapenvägrare. Tusentals handlade i nazisternas koncentrationsläger därför att de vägrade göra hitlerhälsning och militärtjänst. Du har kanske mer gemensamt med vittnena än du tror. • Anna Kaagaard Kristensen säger:

  2009-10-12 | Bloggadress: http://annakaagaardkristensen.blogg.se/

  Tehå - Mycket möjligt, men jag gillar inte deras sekt mentalitet så jag föredrar att slippa att ha med dem att göra.
Kommentera inlägget här: