Bilder från skansen

Kategori:

Djur i bur

Kategori: Vardagligt

Idag har vi varit på skansen, jag hade med min kamera för att jag skulle ta kort på Oskar. Jag tog kort på djuren med, det slutade med 13-257 till djurens fördel, jag glömde bort helt att ta kort på Oskar för att det var så roligt att fota djuren istället. Jag ska lägga upp bilder senare när jag har rensat ur bilderna, jag har nog fotat varenda djur på skansen minst två gånger var.

"Oj, hjälp! Hur fan såg du ut innan egentligen?!"

Kategori: Personligt

Jag har speglat mig, min golvfläkt har en bland stor platta som sitter i mitten och i den kan man spegla sig. Fläkten svänger förbi mig var 10:e sekund och varje gång den svänger förbi mig så stirrar det där feta fanskapet tillbaka på mig (ja, ja jag stirrade in i en fläkt ett tag, vad ska jag säga? Lång och tråkig dag). Det är pinsamt att jag kan säga att jag har gått ned 23 kilo i vikt, jag kan tänka mig vad folk tänker när de ser mig "oj, hjälp! Hur fan såg du ut innan egentligen?!" helt allvarligt alltså.

Jag vill låsa in mig i en garderon utan mat och kasta bort nyckeln så kan de släppa ut mig när jag ser lite lagom halvsvulten och späkt ut. Visst det är betydligt bättre nu, jag har i alla fall slutat att förvånas över fettot som förföljer mig in i varje affär,jo det är sant,  jag såg henne alltid på övervakningskamerorna när jag kom in i en butik. Tålamod är inte riktigt min grej, jag tycker om när saker händer på en gång, omedelbart.

Lösningen är nog att undvika speglar så gott det går i 5-6 månader, sedan borde synen vara någorlunda uthärdlig. Fast om jag slutar att göda mig själv med socker så borde jag kunna gå ned ännu snabbare i vikt. Jag har ju gått ned typ 1,4 kilo i veckan så om jag slutar att äta en massa socker så borde det gå ännu snabbare, värt ett försök i alla fall.

att jag inte känner mig som en riktig retard hela tiden varje dag är skrämmande

Kategori: Tankar & funderingar

Jag är helt övertygad om att det finns en del lätt efterblivna människor på fl. Hur obildad, trög, långsam och oförståndig får man bli innan man räknas som efterbliven? Det finns människor som man kan ställa samma fråga femhundra gånger till och de tolkar fritt och vrider det lite fram och tillbaka hur som helst typ:

- Varför tycker du att gult är fult
- FÖR ATT JAG GILLAR ÄPPLEN SA JAG JU!!!!!


Seriöst, jag har gått grundskolan och skolkat mig igenom 1,5 år av gymnasiet, jag har läst två böcker de senaste sex åren och jag roar mig helst genom att se halv dumma tv serier typ desperate housewives, att jag inte känner mig som en riktig retard hela tiden varje dag är skrämmande för det betyder att det finns massor av människor som är dummare än vad jag är, och med min sjukligt låga utbildnings nivå så är det skrämmande.

Fet blir man om man lever på grönsaker och är maratonlöpare?

Kategori: Tankar & funderingar

Fråga på FL: Tror du att feta människor är lata?


Om en fråga ställs så antar jag liksom att det är ok att svara, så jag svarade att jag absolut tror att fet människor är latare än en smala människor
. Men det får man inte vara för då är man elak. Är det en stor hemlighet att feta människor är latare än smala människor? Hur blir man fet då? Man äter för mycket och är för lat, varför får man inte säga det? Det är så jävla mycket hysh, hysh runt det där, samma när det gäller invandrare, fy skam på den som vågar påstå att invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken, för att påstå något sådant är att låta fördommarna frodas.

Vet människor inte skillnaden på fakta och fördommar nu för tiden? Problemet är inte att det är fördommar utan problemet är när folk använder det som ursäkter och argument i fel sammanhang typ "vi borde inte släppa in invandrare i sverige för de begår bara en massa brott" eller "jag vill inte anställa Lisa för hon är fet och lat" då är det fördommar.

Alla normalintelligenta människor borde ju kunna förstå att invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken så betyder det inte att alla invandrare är brottslingar och bara för att Nils och sofia är feta och lata så behöver inte Lisa också vara lat. Eller överskattar jag intelligensnivån hos de flesta människorna? Är de flesta så pass dumma att de inte förstår skillnaden?

Copyright hit och copyright dit

Kategori: Blogg

Vad jag kan läsa mig till så ska jag inte behöva skriva att mina texter eller bilder är copyright skyddade, det är de ändå oavsett varningstext eller ej. Det jag inte förstår är, finns det människor som är så pass dumma att de tror sig ha rätt att ta andras texter, bilder eller vad det nu kan vara bara för att de inte blir varnade för att det är olagligt?

Om en konstnär målar en tavla utan att signera den, kan jag då köpa den och ställa ut den i ett galleri med mitt namn under? Givetvis inte. Ibland så kansk det är en bra idé att utgå ifrån sig själv och tänka "om det här var mitt, skulle det vara ok för mig att någon annan tog det och kallade det sitt?".

Jag är rätt medgörlig och jag låter gladeligen folk låna det jag skriver lite åt höger och vänster bara de länkar tillbaka till min blogg, det är bara smickrande att det finns någon som tycker om det jag har skrivit, men att ta och publicera det som sitt eget det känns inte ok alls. Det är jag som har skrivit, det är min tid, mitt jobb och om någon ska få credd för mitt jobb så är det jag.

Blogginlägget

Kategori: Blogg

Det här är blogginlägget som är skrivet av den kvinna som viola hittade, den kvinnan hävdar dock bestämt att hon inte har utgett det för att vara hennes eget, trots att hon har klämt in sin egen unges namn i texten, desutom har hon klämt in en del om att hennes son bor hos henne varannan vecka. Självklart så antar folk att det är hon som är författaren till hela inlägget.

Här är inlägget som jag har skrivit som hon har norpat ifrån.


Källa: Mamma till Adam (för att jag förstår att man länkar när man "lånar")

Jag antar att jag inte behöver be om lov för att ta tillbaka min text?

Hur fan tänkte du med det här?

Kategori: Blogg

Nu har jag skrivit en kommentar till den Katja, som jag betvivlar starkt att hon kommer att publicera för hon granskar kommentarer innan de publiceras. jag skrev i alla fall:

"Jävligt ironiskt att du varnar andra för att stjäla dina texter och dina bilder när du själv har snott största delen av detta inlägget av mig. Det är stora delar som är ordagrant kopierat och andra delar där du bara har bytt ut något namn eller någon detalj. Att du bara vågar!

Har du så pass kass fantasi och tankeförmåga att du måste stjäla inlägg av mig? Du hade kunnat få låna inlägget av mig mot att du hänvisade till att det var jag som hade skrivit det, det har jag tillåtit andra att göra tidigare, men det här är inte acceptabelt, det är ren och skär stöld och ett brott mot copyright lagen.

Hur fan tänkte du med det här?"

Jag kommer inom kort att publicera inlägget som hon skrev, för jag antar att hon kommer att ta ned det fortare än kvickt när hon inser att hon är påkommen.

Att kopiera och sno ur mina texter utan att först fråga eller hänvisa till vart det kommer ifrån är INTE ok!

Kategori: Blogg

Viola har gjort mig uppmärksam på att det finns en ynklig patetisk ursäkt till människa som sitter och rippar delar av mina texter och utger sig för att ha skrivit dem själv. Jämför själv, mitt inlägg här, och hennes inlägg här. Notera datumen på inläggen också. Det mest ironiska är ju den här texten som finns under alla hennes inlägg:
Kanske något som du borde börja lära dig själv din dumknullade kossa? Att inspireras av någon eller låna texter med tillåtelse är en sak, det är ok. Mn att sno delar av andras texter och utge dem för att vara ens egna, det inte ok och det kommer jag inte att tollerera, jag har sparat kopior på texten och funderar allvarligt på att se om det går att polisanmäla det. Så att du vet det om du dyker upp här igen, din fantasilösa fuck...

Mördarfiskar

Kategori: Vardagligt

Det här jävla klimatet är fan inte humant.... Det är för varmt. Vad är det med människor och värme egentligen? De flesta verkar ju gilla när det är kvavt, stekhett och klibbigt, eller är det för att alla andra människor har vett att sätta sig i en sjö och plaska och vänta på att det ska bli normal temperatur igen? Jag badar inte, jag är rädd för fiskar. Det låter skitlöjligt men jag är hysteriskt rädd för fiskar, sen är jag rädd för att visa mig i badkläder men "hoj hoj, strandad val" typ.

Jag är uttråkad, det finns inget att göra. Jag vill handla något, att köpa saker gör mig glad, konsumera mera liksom. Jag är avundsjuk på alla människor som kan göra precis vad de vill, jag vill också. Men det går inte för jag har Oskar, min lilla fångvaktare.


Det blev en ordspya istället för ett blogginlägg...

Barn är ju så söta.... och ibland inte

Kategori: Oskar

Jag: Kom och krama natti nu, klockan är jätte mycket du skulle ha sovit för jättelänge sedan.

Oskar: Jag tycker inte om dig, du är inte snäll, jag blir arg, jag ska ringa polisen och säga till dem, du är inte snäll mot barn och jag vill inte sova alls AAAAAAAHH!!!

Gud finns nog inte

Kategori: Religion/Ateism

Hittade ett roligt test där man ska kunna se hur religiös man är, testa själv här: gudfinnsnoginte.se


Mitt resultat (föga förvånande)


Vad ska man göra...

Kategori: Vardagligt

I brist på bättre har jag roat mig med att sitta och slöläsa på flashback (bara för att en person på fl länkade till en tråd där), vilka jävla stolpskott man kan hitta. jag har lärt mig nya konstigheter som jag aldrig trodde att jag att jag skulle höra talas om.

* Det finns en tråd där de har listat alla heta mammaor på familjeliv typ "Kolla in den här brudens pattar, de vill man ju mjölka höhö...hö" eller "obs! Notera bröstvårtan på sida två på den här morsans sida". En nyttig läxa iof, folk kan göra vad de vill med bilder som man publicerar på internet.

*Vi måste beskydda barnen från de dagis där det jobbar en massa feminister för de hjärntvättar barnen, byter ut mansnamn mot kvinnonamn i sagor, helt horribelt. Feminism är en sekt, att sätta barn i en förskola som vill motverka de typiska könsrollerna är nästan samma sak som att sätta barn i en förskola som drivs av en sekt.

* I en tråd listar det bloggar där författarna till bloggarna har riktigt stora pattar."Varför kan han inte tala spanska?!"

Kategori: Oskar

Jag har fått frågan flera gånger varför Oskar inte pratar spanska eftersom att hans pappa kommer från bolivia. Jag har fått höra flera gånger också att det är väldigt dumt och onödigt att inte lära honom spanska. Rodde är inte ens bra på spanska, det går ganska knackigt framåt så Oskar hade lärt sig halvknackig spanska i alla fall. Oskar har varit sen med dt mesta också, sen att prata, sen att gå, sen att klara alla bvc kontroller, inte jättesen bara något halvår sådär, men sen. Jag tycker att det är absolut viktigast att han lär sig bra svenska, vi bor i sverige så det är ju självklart prio ett, varför introducera språk nummer två när det går segt med språk nummer ett?

Sen tycker jag att det är lite roligt att de tycker att "hemspråk" är viktigt just när det gäller spanska, jag är dansk och Rodde är bolivian, varför är det viktigt att han ska kunna tala just spanska? Nu varken kan eller fårstår jag danska, men det vet de ju om lika lite som de vet om Rodde kan tala spanska eller ej.

När Oskar börjar skolan så ser jag helst att han hänger med svensktalande barn (notera: svensktalande, inte svenska barn nödvändigtvis) så att han inte grupperar sig med andra spansktalande barn och bara pratar spanska. Jag tycker att svenska är absolut viktigast och sedan kommer engelska, spanska kan han välja på språkvalet i skolan om det intresserar honom.

Yta och innehåll

Kategori: Tankar & funderingar

Jag tycker att det är roligt med kvinnor och män som har noll tollerans för att deras partner kollar in någon annan än den som de är tillsammans med. Det är totalt orimligt, vad är det för sjuk överromantiserad fantasi att man bara får vara attraherad av sin partner eller bara får tycka att ens partner är vacker, snygg, sexig eller söt? Jag har läst folk som har skrivit otaliga gånger att "om man verkligen älskar någon så tänder man bara på den personen" eller "Den man älskar är alltid vackrast för en" jag förstår att de gärna vill tro det, men jag tror att det stämmer väldigt illa.

Rodde får kolla hur mycket han vill tuttar, rumpor, ben, magar, söta tjejer, heta tjejer, smala tjejer, feta tjejer, jag bryr mig inte ett skit, jag känner mig inte hotad av det alls
, om han skulle berätta för mig att en skitsnygg tjej hade börjat på hans jobb så hade jag kunnat ta det, inga problem. Det är väldigt naivt att tro att den man är tillsammans med aldrig kollar in någon annan, vad är det för fel med att uppskatta en annan människas skönhet? Det är ju bara skalet. Så länge snoppen stannar i byxorna så är det ok.

Jag kollar in människor överhuvudtaget, utseende är intressant, även fast att jag ofta får höra att jag har sjukligt dålig smak när det kommer till utseenden, fast det beror nog mycket på att jag bedömmer utseendet efter personligheten träffar jag en smart, trevlig, glad och godhjärtad person så tenderar jag att se personen som vacker, och människor som är mindre trevliga ser jag oftast som fula efter att de har öppnat munnen.

Jag antar att jag inte brukar känna mig hotad av människor som är vackrare än mig för att jag antar att alla resonerar som mig, att de kommer att ta mig för vem jag är och inte vad jag ser ut som.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,Skype

Kategori: Tankar & funderingar

Jag använder skype, mest för att jag ska kunna prata med Emma nu när hon bor i norge för annars blir det så dyrt att ringa. Ett par, tre gånger i veckan så ploppar det upp små rutor typ "Abbas_82 vill lägga till dig sin lista" men jag känner ingen Abbas_82, varför skulle jag vilja ha honom i min lista? Är jag helt efter? Gör folk så? Är det ok? Jag tycker att det är lite som att slå upp en random människa i telefonkatalogen och ringa och fråga "hej vill du bli min kompis", Helt vrickat.

Det dödar tandköttet, de sa det på tv!?

Kategori: Vardagligt

Det var själva fan vad jag hittar saker att gnälla över idag...

* När jag var i affären så var det en man och en kvinna som betalade 561:- för sin mat, med mynt ur en liten väska. Det tog flera hundra år.

* Solen försöker att ta död på mig.

* Folk pissar utanför hissen.

*Oskar skulle till tandläkaren idag, så jag går upp tidigt, badar oskar, borstar hans tänder extra noga, tandtrådar hans tänder, tjafsar med honom i 15 minuter om att han har missuppfattat reklanmen för munvatten, han tror att de säger att den dödar tandköttet. sen när vi har åkt till tandläkaren så visar det sig att tandläkaren är sjuk och han får en ny tid i slutet av augusti.

Än är inte dagen över...

Förbannade sol

Kategori: Vardagligt

Jag fullkommligt hatar sommaren, varmt, klibbigt, svettigt och äckligt. Jag har konstant huvudvärk oavsett hur mycket vatten jag dricker eller hur mycket jag sitter i skuggan, helt ävla hopplöst är det. Jag är alvedons bästa kund i juni, juli, augusti. Jag längtar efter kyla, regn, snö, vad som helst utom det är eländet, det är så varmt att jag börjar undra om jag har dött och hamnat i helvetet.

Piss-apor

Kategori: Fittja

Vissa av mina grannaar är värsta piss-aporna, på riktigt. De pissar i tratthuset på trapporna, idag har någon pissat precis utanför hissen på första våningen. Hade det varit någon annanstans så hade jag antagit att det hade varit ett barn som hade gjort en olycka, men vad är oddsen för att barn ska göra 5-10 olyckor varje dag på olika ställen i huset? Hur kommer man ens på idén att ställa sig och pissa i ett trapphus? Jävla grisar.

Varför säger han inte mamma?!

Kategori: Oskar

Jag har fått frågan både på bloggen ett par gånger och irl, vissa frågar för att de är nyfikna och andra blir direkt förfärade, varför säger inte Oskar mamma? Han kallar mig för Anna oftast, alla andra kallar mig ju för Anna och jag har nästan aldrig sagt typ "Kom mamma hjälper dig" jag säger "jag" när jag pratar om mig själv, jag omnämner mig inte som "mamma". Att folk är nyfikna och frågar spelar mig ingen roll, jag är själv väldigt nyfiken, däremot så förstrår jag inte dem som förfärat gapar "VA! Varför säger han inte Mamma!?" vad är grejen? Tror de att jag ska svara "jag ger honom en redig whoopass ibland så han hatar mig och kallar mig för Anna istället"?

Det är inte viktigt för mig, jag vet att jag är hans mamma oavsett vad han kallar mig för, och han vet att jag är hans mamma oavsett om han kallar mig mamma eller Anna. Han kallar mig mamma om han blir ledsen, arg, vill ha något, har drömt en mardröm eller liknande. Varför är det upprörande för vissa människor? Jag är ju bekväm med att han kallar mig det som han känner sig bekväm med.

Vad är huvudvärk?

Kategori: Oskar

Idag när vi var i lekparken så var det några barn som slog Oskar.

Jag: Vart fick du ont?

Oskar: Här, här, här och huvudvärk......Anna, vad är huvudvärk?

Drunkna i en vattenpöl

Kategori: Tankar & funderingar

Varför måste folk överdriva och ta i så jävligt jämt? Hur pallar de gå runt och tro att precis allt är ett steg närmre döden och människans och jordens undergång? Riktigt skrattretande är det i alla fall. Jag har lärt mig en massa roligheter på senaste tiden som är direkt livsfarligt.


Mellanmjölk eller lättare varianter: rena giftet inte bra alls att dricka, Den röda ska det vara om man vill överleva och unvika en omedelbar död, ungefär.

Aspartam: benskörhet, cancer, nervskador, gift, permanenta skador, måste jag fortsätta?

Bröstmjölksersättning: Miljöskadligt, farligt, bidrar till jordensundergång, nedsatt intelligens, vitaminbrist, psykologiska skador och en massa annat skitsnack

Att inte sopsortera, använda normala glödlampor osv:
Jag bidrar till jordens undergång, isen smälter, alla drunknar, djuren gråter, alla blir döda, Jag är en sann miljövän fast helt tvärt om.

Socker: fetma, diabetes, döden, sockerberoende, tandlös.

Shampo från ica maxi eller H&M: giftigt, kemikalier, ohälsosamt, farligt, onödigt.

Mobiltelefoner: Ett ord, hjärntumör.

Rengeringsmedel:
Lägg ihop typ hälften av allt jag har rabblat redan så har du "svaret".

Alkohol: alkoholism, stank, ohälsosamt, giftigt, farligt, äckligt.

Mjölk: inte bra alls för barn, inte bra för vuxna, inte bra för någon alls.

Att väga 3 kilo för mycket: det är farligt att väga för mycket, till och med bara ett par kilo, man dör tidigare, mår sämre, riskerar femtioelva följdsjukdommar, extra miljöförstöring pga ditt lätt överdrivna matintag.


Jag vet inte varför, men jag är så säker på att det är sådana superhisspiga, paranoida, hälsogalningar som kommer att dö genom att snubbla och drunka i en vattenpöl eller blir träffade i huvudet av ett flygplan som kraschar.

Överskrift

Kategori: Vardagligt

Nu har jag suttit och skummat runt på internet i flera timmar, jag tror att min hjärna är full nu, den behöver processa informationen innan det ryms mer, eller något. Google är inte min vän i dag, jag googlar efter det jag vill ha, och google ger mig en massa skit som inte ens har med saken att göra. Eller, ibland blir det rätt, men, men oftast inte. Fast det kanske var lika bra för annars hade jag somnat typ klockan sju på morgonen.

Gallsten av att äta kolhydrater?

Kategori: Kost och hälsa

Lady Dahmer skrev en kommentar på ett inlägg som jag skrev i går kväll om att det är kolhydrater som orsakar gallstenar och inte fett. Så jag började undra vart den informationen kom ifrån för jag har läst en hel del om gallstenar, gallstensanfall och gallstenars uppkomst utan att stöta på den informationen en enda gång. Sen hittade min syster källan till påståendet, en kvinnlig läkare vid namn doktor dahlqvist. Det som den underliga kvinnan beskriver går emot all annan information som jag någonsin har läst som är skriven av andra läkare, det roliga är också att hon påstår att lågkallori, lågfett kost orsakar gallstenar, jag började nästan skratta när jag såg det, jag har ju varit värsta mästerfettot som har levt på huvusakligen fett, hur fan gick det till? Är jag ett jäkla unikum då eller?

Jag kan inte för allt i världen förstå vart hon får sina teorier ifrån när det kommer till gallsten uppkomst, hon är väl typ som läkarnas motsvarighet till Anna Wahlgren, helt ute och cyklar och en riktig tvärtom tänkare när det kommer till gallstenar och gallstensbessvär.

Jag tror att lchf säkert är skitbra och fungerar alldeles utmärkt om man lever efter det, men det gör mig faktiskt förbannad när man sitter och läser att många lchf anhängare häver ur sig att man får gallsten av att äta för lite fett och vissa till och med rekomenderar människor med gallsten att äta en massa fett för att det kan ”rensa ut gruset” förbannade idioter!

Det där ”smågruset” som går ut i gallgångarna kan fastna och orsaka gallblåse och gallgångs infektioner och inflamationer och kan i värsta fall orsaka permanenta skador på gallblåsan och slå ut gallblåsefunktionen helt, man kan även i sällsynta fall få gulsot. Det står det om man läser information som inte är relaterad till lchf, för det är väl knappast så att människor som lever på lchf kan fetta ut sina gallstenar medans alla andra inte kan det, skitsnack.

Som Emma säger om hennes riktigt dumma kommentar om motion:

jag gillar att hon skriver ungefär att “Fysisk aktivitet främjar inte viktnedgång utan gör bara att du måste äta mera…*asg* detta är som femminutersmetoden för vuxna! Fungerar säkert för vissa men är förmodligen skadligt i längden.

Japp du läste rätt, tanten påstår att motion är dåligt om man vill gå ner i vikt för motion gör bara att man blir mer hungrig, vad är det för jävla dumheter? Motion är alltid bra, blir man lite mer hungrig så får man väl äta en extra morot eller något.

"Jag är ju för motion för hälsan, men tror inte att den gör mer än ev marginell effekt för viktkontrollen. Jag anser att LCHF är det som har störst effekt för vikten och hälsan."

Intressant... Så motion har väldigt liten skillnad för vikten, för lchf har större effekt. Borde inte en kombination av båda vara det ultimata? Man gör av med energi om man rör på sig så hur kan det bara ha en marginell effekt? Om man tex simmar i en timme så gör man av med 1000 kcal på en timme, hur kan det ha lite betydelse? Det motsvarar ju ungefär 200 gram choklad eller ca 1/6 kilo i viktminskning. Så om man skulle simma 3 timmar i veckan så går du alltså ned 2 kilo extra i månaden, jag kallar det inte för marginellt, men men, det kanske är en smak sak. Eller nåt.

Jag tror säkert att lchf är skitbra för vissa människor, men den där Dahlström, jag undrar hur hon har kommit fram till vissa av sina lite "speciella" idéer, speciellt när det kommer till gallsten och att motion inte skulle göra mycket för viktminskningen, jag är jäkligt nyfiken. Jag får googla vidare.

Bananer i pyjamas

Kategori: Oskar

Oskar sitter på sitt rum och försöker sjunga bananer i pyjamas på danska (han har hört den på danska i en tv reklam)han är ju halvdansk så han är inte helt ute och cyklar.

Tjugotvå

Kategori: Kost och hälsa

Nu har jag gått ned 22 kilo sedan den 12:e mars, alltså på lite drygt 14 veckor om jag räknar rätt. Det bästa är att jag inte ens har bantat, jag har bara inte ätit fett pga av gallstenarna och så går jag en hyfsat långsam långpromenad varje dag, ibland två gånger om dagen, jag har bara ätit nyttigare än vad jag brukar inte bantat. Fast jag äter en massa socker, kolhydrater lider jag absolut ingen brist utav, jag gör som GI fast tvärtom, nästan inget fett och massor av kolhydrater. Sjukt mycket bekvämare än alla mina "så lite kallorier som möjligt" bantningar som brukar vara i en vecka eller två.

Gristoaletter & Damtoaletter

Kategori: Tankar & funderingar

Varför måste killar stå upp och kissa? Jag har aldrig riktigt förstått det där, Jag försöker lära Oskar att han ska sitta ned på toan, inte bara när han är liten utan för alltid. Men han står upp så fort han får chansen och så pissar han ned hela jäkla toaletten och golvet för han vill ju stå upp för att alla andra killart gör det.

Jag kan ha helt fel nu, men jag är helt övertygad att det bara finns en anledning till att det finns dam och herrtoaletter och det är för att killar står upp och pissar på toalettsitsen, eller tar upp den och skiter i att lägga ned den igen, eller så pissar de på golvet. Vi vill inte sitta på porslinskanten, få piss på oss när vi sitter ned eller klampa runt i piss när vi går på toa. Därför finns det en gristoalett och en damtoalett.

Sen undrar jag hur de missar? Det är väl bara att hålla i den och sikta? Vad fan gör de egentligen "Haha no hands, no hands!... Skit, nu kom det på golvet igen.."  är det lathet som gör att de måste stå upp, eller är de rädda för att detska ses som omanligt att sitta ned på toaletten?

På tal om Oskar....

Kategori: Oskar

Så blev han sur när han skulle gå och lägga sig nyss, så han säger "Anna! Du är en riktig penis". Haha, den var ny.

"Får jag godis? Juice? Glass? kakor? Får jag chips? Cola? Godis? Får jag godis?"

Kategori: Oskar

Oskar har varit en riktig liten djävul på senaste tiden, jag vet inte vad jag ska göra med honom. Han tjatar något fördjävligt ideligen, hela tiden, alltid, oavbrutet. Det måste upplevas för att man riktigt ska förstå vidden av det.

Oskar: Kan vi gå till lekparken?

Jag: Oskar, vi är faktiskt på väg hem i från lekparken.

Oskar: Jag vet, kan vi gå igen? Kan vi gå till parken igen?

Jag: Nej, inte nu.

Oskar: Varför kan vi inte gå nu? Jag vill gå nu!? Kan vi gå till parken igen?

Jag: Nej vi ska ju gå och handla nu.

Oskar: Får jag godis? Juice? Glass? kakor? Får jag chips? Cola? Godis? Får jag godis? Godis Anna, snälla, snälla, snälla, Godis!? (han upprepar det om och om igen tills man har betalat i kassan)

Oskar: Varför fick jag inte godis? Varför fick jag inte glass? Jag vill ha! När är det lördag? Kan vi gå till parken igen? Jag vill gå till parken igen!?

Jag blir fan tokig, han kommer med något nytt ungefär var 5:e minut och han ger aldrig upp. Jag saknar tiden då när han frågade, fick ett nej och sedan hade ett utbrott i 15 minuter och sedan gav upp. Nu för tiden så frågar han, sen tjatar han, sen skriker han, sen får han ett utbrott, sen lugnar han ned sig och sedan börjar allt om i från början igen. Om och om och om igen. Jag känner för att skaffa mig öronproppar eller att stänga in mig på badrummet med min mp3 spelare, låsa dörren och sätta på högsta volym, fast det kan jag ju tyvärr inte göra för det vore taskigt.

Sen så känner jag för att ge upp och ge honom allt han vill ha, bara han håller käften, faktiskt. Men det kan jag ju inte göra heller för då inser han ju att han får om han tjatar. Jag har pratat med honom om tjatet sjuhundrafemtioelva gånger, jag har skällt på honom, bönat och bett, sagt åt honom snällt och vänligt, till och med tjatat tillbaka för att han ska förstå hur jobbigt det är att lyssna på.

Men det är en ny dag i morgon. En ny dag som börjar med "När ska vi gå till parken".  Jo det är helt sant, ungefär 60 sekunder efter att han har slagit upp ögonen så kommer första frågan och sedan går det bara utför ända tills det blir kväll igen. Jag har på fullaste allvar börjat överväga att dra honom till bvc och fråga vad jag ska göra åt det. Fast det vet de nog inte, det finns ju liksom ingen medicin emot det, tyvärr.

Midsommar

Kategori: Vardagligt

Jag förstod först i morse att det var midsommar idag, och det vara bara för att jag inte såg skymten av brevbäraren. Japp så spännande är mitt liv, jag har till och med koll på brevbäraren. Dagens största nöje har varit en date med tvättmaskinen. Jag var tvungen att googla midsommar så att jag inte stavade fel, pinsamt.

Jag tror inte att jag är lycklig, fast jag är nog inte riktigt olycklig heller

Kategori: Personligt

Hur vet man att man är lycklig? Och vad räknas egentligen som lycklig? Är det ett konstant tillstånd, eller är det bara temporärt? Är det när man lever på små rosa moln eller är det när man är rent allmänt nöjd med sin tillvaro? Jag tror inte att jag är lycklig, fast jag är nog inte riktigt olycklig heller.

För att man ska räknas som lycklig, räcker det att man är lycklig ett par dagar i veckan? Fem dagar? Någon timme här och där? Jag vet faktiskt inte ens om jag vet hur det känns att vara lycklig, eller kanske bara ett par gånger eller så, fast bara kanske. Är lycka en stor eller liten känsla? Om det är en stor känsla så borde man ju omedelbart kunna säga om man är lycklig eller inte, men om det är en liten känsla så kanske det är mer lurigt.

Jag tror att jag känner mig lite lycklig ibland, i typ 20 sekunder, sen försvinner det som att det bara susade förbi. Det kanske är något annat. Jag vet inte om jag kan vara lycklig, jag trivs nästan lite med att vara lite små miserabel, varför vet jag inte,, jag känner mig väl mest som mig själv då, eller något.

Bättre än barnprogram

Kategori: Oskar

Oskar har hittat ett nytt favorit program, byggslaget. Jag förstår inte varför, han föredrar det även över barnprogram. När man zappar förbi det så skriker han "Jag vill se bästa hemmafixare!!!".

Dagens I-landsproblem

Kategori: Sex & kroppsligt

Vissa människor har inte alla hästar hemma "Hjälp, jag är 157 cm och väger 47 kilo, jag vill väga 42 jag mår verkligen jätte dåligt, vad ska jag göra?" Dagens i-landsproblem...

I dag är det en dag som alla andra dagar

Kategori: Vardagligt

Jag är hopplöst uttråkad och det har jag varit hela dagen, jag orkar inte vara hemma, inte i lekparken, ingenstans alls. Vart ska man gå när man inte vill vara någonstans alls? Jag vet inte ens vad som är roligt, jag vet inte vad jag vill göra.

Jag försökte att vara sådär lagom hurtig och gå ut och typ njuta av det fina vädret, men saken är den att jag fullkommligt hatar både sommar och sol, det spelar ingen roll hur mycket jag försöker jag tycker ändå inte om det. Jag åt chokladpudding för att jag märkte att det var lite fett och en jävla massa socker, socker får jag äta hur mycket jag vill, GI, fast tvärt om. Det var inte heller roligt, för jag åt för mycket, fick ont i magen och kom på att jag nog inte gillar chokladpudding så värst heller.

Jag försökte att vara positiv "det blir ju vad man gör det till" och en massa sådan skit, men jag är inte positiv, jag är rätt negativ, cynisk och pessimistisk och det trivs jag ju rätt bra med.

Så nu tycker jag synd om mig själv, jag är ensam, uttråkad och övergiven, i alla fall för tillfället. Stackars mig.
Jag har roat mig med att tjafsa med amningsfacister på FL, rabiata jävlar. Det är jag i alla fall glad över, jag är ingen rabiat, hjärntvättad, psykologiskt skadad galning.

Brum, brum, hääär kommer flyyygpanet!

Kategori: Om föräldrar & barn

Jag har aldrig förstått det där som många kör med barn "Du MÅSTE äta upp maten!" Jag ser det som helt sjukt att tvinga i en mätt person mer mat. Om barnet har problem med maten och äter dåligt och måste få i sig mat så är det ju självklart en helt annan sak. Men barn som är friska har aptit och inte har någon matproblematik, varför ska de tvingas att äta mer när magen redan är full? Rodde har någon fixidé att Oskar ska äta upp maten (som jag ser till att han inte blir tvingad att göra), jävligt taskigt , gammaldags och onödigt. Jag hatar hurtbulle utrop som "tänk på barnen i afrika, de får minsan ingen mat!" Nehe, och? Får de mer mat då för att lilla Nisse blir tvingad att äta en extra potatatis och 4 köttbullar efter att han har blivit mätt?

Oskar måste smaka på maten, för jag vill inte att han ska bli kräsen, men då handlar det om en tugga eller två, sen räcker det vill han inte äta så låt bli. Jag tror att om man serverar vettig mat och grönsaker så sköter de flesta själva hur mycket de behöver äta. Jag kommer själv ihåg när jag var liten när det var en kärring som tvingade mig att äta blodpudding, jag sa att jag var mätt, men et kvittade liksom eftersom att man skulle tömma tallriken, jag tänker på det varje gång jag ser blodpudding och det är det vidrigaste jag vet, det riktigt vänder sig i mgen bara jag ser det eller känner lukten.

Jag tycker att det är rätt sjukt också med tanke på att barn ofta inte tar mat själva, de blir serverade och även om de tar mat själva så är det rätt mycket begärt att en 3,4,5-åring ska kunna ögonmåtta hur mycket plats de tror att de har kvar i magen. Sen så kan jag undra om man verkligen tycker att det är viktigt att börja jobba ihop en ätstörning på ett barn, skitbra att lära dem att överäta, att alltid pressa in lite extra.

När Oskar var yngre så åt han som en häst, han åt 3-4 portioner om han fick, han kunde äta tills han kräktes. Då sa jag givetvis stopp, för han måste ju lära sig att man inte kan pressa i sig mat tills man kräks. Nu förtiden så sköter han det själv.

Sluta mysa med bankomaten, ta dina pengar och gå!

Kategori: Tankar & funderingar

Vad är det folk gör vid bankomater som tar en sådan jäkla tid? Oftast är det människor som är 50+, det kan ta en och en halv kvart på sig att ta ut femhundra kronor, tar de ut en hundralapp fem gånger? Ser de inte knapparna? Läser de varenda bokstav i rutan innan de väljer vart de ska trycka? Jag vet inte hur många gånger som jag har haft typ tre 50+ människor framför mig i kön och det har tagit mer än tio minuter innan det har blivit min tur, dert brukar liksom inte vara gamla skrittiga människor som gör det heller, det hade jag kunnat förstå, utan de är liksom 50-60.

De har tappat bort sig själva helt och flummar runt i bäbisjungeln

Kategori: Om föräldrar & barn

Jag har aldrig riktigt förstått mig på det där "När jag fick barn så fick mitt liv en mening" mitt liv hade mening innan jag fick barn med, mitt liv gick ut på att göra mig glad och lycklig, jag förtjänar det tycker jag. När jag läser och hör folk tjoa ut saker som tex "jag inser nu hur meningslöst mitt liv var innan jag fick barn" eller "jag lever för mitt barn" så tänker jag å ena sidan att det är rätt sorgligt och patetiskt, men samtidigt så känner jag mig lite skyldig för att jag inte tycker att mitt eget liv och min egen lycka betyder tillräkligt lite för mig. Jag borde liksom säga att jag har blivit lyckligare, gladare och funnit en ny mening men icke, det stämmer inte.

Jag lever för mig, det gör mig glad att göra saker med Oskar, att se honom glad och jag prioriterar honom i första hand, men inte alltid för att jag känner för det utan för att jag vet att det är rätt, det kan jag också få lite dåligt samvete för. För jag har liksom förstått att "jag är en mamma och jag borde åsidosätta mig själv totalt" typ, det är fel att medge att man är lite ego och att man hellre hade gått och köpt något roligt till sig själv istället på åhlens istället för att handla fula metalltåg till Oskar på BR, fast att pengarna går till det 47:e skittåget och Oskar blir glad, så är det ändå lite småfult att medge att man blir lite bitter över det.

En gång så åkte jag bort i ett par dagar utan Oskar, jag hade varit med honom mer eller mindre dygnet runt i ett par år och han var ju hemma med Rodde, jag är rätt glad och nöjd över att få en paus i ett par dagar, men det får man inte säga, det fick jag lära mig. En person frågade om jag inte skulle sakna Oskar de två dagarna och jag svarade att jag faktiskt skulle tycka att det var ganska skönt att få en paus i ett par dagar, "Jag hoppas verkligen att du inte menar det där!" fick jag till svar, så det var bara att klämma fram "he he... skojade bara.. eller nåt?".

Eller som när en person frågade "visst är det mysigt att amma?" med en sådan där lite halvmysig jag-älskar-att-vara-mamma röst, och jag hade inte lärt mig att rätt svar var att försöka att lite halvmysigt och hel-lögnaktigt humma tillbaka att det var det bästa som finns, så jag sa som det var, att det var ungefär det omysigaste jag någonsin hade varit med om, det var inte heller helt uppskattat. Vad är grejn med det liksom? Måste jag ljuga för att inte bli sedd som en avskyvärd och egoistisk människa? Tydligen, annars finns det de som tittar på en som att man vore en barnätande kanibal, typ.

Borde det inte vara handlingen som räknas och inte tanken? Hade det varit mer rätt att prioritera mig själv och tänka på Oskar istället för tvärt om? Jag betvivlar det.

Jag borde inte behöva skämmas för att jag inte är 100% självuppofrande, jag upphörde inte att vara en egen individ bara för att jag lyckades föröka mig
. Jag är nog rätt nöjd med att jag inte prioriterar bort mig själv helt, jag har rätt att känna och tänka som jag gör, utan att happy-mommy människorna kategoriserar mig som en egoistisk barnhatande skithög. Jag väljer nog att se dem som bittra för att de har tappat bort sig själva helt och flummar runt i en bäbisjungel och de har gett upp hoppet om att hitta ut igen till verkligheten. Grattis till er, liksom.


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,Jävla våp

Kategori: Sex & kroppsligt

Nu spyr jag snart på den där jäkla tråden på FL nu är det en hel del kvinnor som "träder fram" och berättar om att de har blivit sexuellt utnyttjade av sina män för att de har haft sex för att slippa höra tjatet. Ibland undrar jag hur pantade kvinnor är egentligen, vill man inte så säger man NEJ. Enkelt N-E-J, NEJ, även om man får säga det femhundra gånger. Om man inte känner sig hotad eller blir fysiskt tvingad eller är förståndshandikappad så är det fan inget övergrepp. Hur kan man ge efter för tjat om man inte vill? Hur jäkla vek och mjäkig får man bli? Man har ett eget ansvar att jobba på sitt dåliga självförtroende och sin mjäkiga personlighet om man inte vill bli behandlad som en jäkla dörrmatta.

Jag tycker inte att det är schysst att tjata på en person om personen har sagt nej flera gånger, absolut inte. Däremot kan man inte skylla ifrån sig som ett litet barn "men han sa ju..." hur svårt kan det vara att fortsätta att säga nej eller att säga ifrån ordentligt? Vissa ville ju tydligen inte säga nej för att då fick de höra att de var tråkiga, vilken skitanledning för att ge med sig. Nej jag tycker faktiskt att det är eget ansvar som gäller, vill du inte så ställ inte upp. Om du är dum nog att ställa upp för att du inte vill vara tråkig, ha i alla fall vett att inte skylla ifrån dig.

Jag är inte en fitta

Kategori: Genus & jämställdhet

Jag har fått kommentarer på bloggen tidigare om att jag är osysterlig och att jag klankar ned på kvinnor, Jag har svårt att förstå det. Det där med systerlighet ger jag inte 5-öre för, för det första ägnar jag nog inte ens 1 minut om dagen åt att tänka på att jag är av det kvinnliga könet, jag är en människa inte ett kön. Jag är inte feminin jag är mänsklig. För det andra, alla kvinnor är fan inte mina systrar, jag känner inte per automatik mer samhörighet med en kvinna än med en man, det har med personlighet och personkemi att göra, inte kön.

Jag tycker inte att det är roligt att ge mig på varken kvinnor eller män, stereotyper däremot, sterotypt manligt och kvinnligt. För det är befängt att man är på ett visst sätt pga sitt kön, sen finns det ju de som riktigt duktigt lever upp till det, jag tror att det är de som behöver systerligheten (eller broderlighet).

Vet inte folk vad övergrepp betyder?

Kategori: Sex & kroppsligt

Jag läste en ts på FL som lät ungefär såhär:

"Min sambo tjatar om sex och när jag tröttnar på att höra det så brukar jag ställa upp "gör vad du vill med mig" typ, jag är ju inte alls kåt det fungerar nätt och jämt ut och in, blir jag våldtagen? Är det ett övergrepp?"

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta... Det är ett jävla hån mot alla människor som har blivit våldtagna eller blivit utsatta för övergrepp PÅ RIKTIGT. Det finns bara en enda sak som jag vill säga till sådana nötiga människor som ts, skyll dig själv, du valde att säga ja. Du upplevde det ju uppenbarligen som mindre jobbigt att frivilligt ha sex fast att du inte kände för det än vad det var att fortsätta att säga nej.

Jag tycker att det kastas ganska fritt med ord som våldtäkt, övergrepp och kränkt, de blir liksom mindre grova i mina öron för nu förtiden så tycker folk tt de blir kränkt om de får tillbaka en smutsig peng i kassan i matbutiken, eller de blir våltagna för att en person på msn frågade om de ville knulla fast att de inte ville ha den frågan, cyber rape:ad. Orden tappar innebörden lite när man ska dra till med dem för att få småtråkiga situationer att låta grövre än vad de egentligen var.

Vi borde inte uppmuntra osäkra tjejer att skrika våldtäkt eller övergrepp för att de inte orkar eller känner sig bekväma med att säga nej, man borde uppmuntra tjejer till att det är ok att säga nej, att det är rätt att säga nej om man inte vill, att man aldrig ska ge med sig och dela med sig av sin kropp om man inte vill. Vad är det för våp som säger ja för att det är jobbigt att höra på tjat, enkelt "håll käften, sluta tjata, svaret är NEJ!" man kan inte övertala någon att bli våldtagen, tar man av sig byxorna själv och lägger sig på rygg utan att man är under hot eller pga att man är rädd, så är det inte våldtäkt.

Det finns ju nötter på FL tex som kör hårt på "om man inte har sagt ja så kan man säga att det var en våldtäkt" Jahapp, bara sådär en regning eftermiddag helt oväntat så inser jag att jag aldrig har sagt "JA" jag är ett våldtäktsoffer, utsatt för övergrepp, jag tror att jag rent ut sagt känner mig kränkt.


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Duktig tjockis, duktig! *dattar på huvudet*

Kategori: Tankar & funderingar

När jag var i halmstad sist så var jag, Emma; David, Elin och Sam på modevisning på sturegymnasiet, det var elever som hade designat egna kollektioner som de visade upp. Det är en sak som jag har gått runt och stört mig på sedan dess, de flesta modellerna var smala förutom ett par överviktiga personer och när de som var överviktiga entrade catwalken så klappade och jublade folk ungefär dubbelt så högt och mycket som när de smala modellerna kom. Sympatiapplåder, det är nästan lika illa som att de skulle ha buat, faktiskt.  Det var så pinsamt att jag nästan ville hålla för ögonen, för de var feta inte döva, blinda och dumma, klart som fan att de förstod att det var sympatiapplåder.

Turkduschar & parfym lektioner

Kategori: Fittja

Vissa av mina grannar behöver seriöst en lektion i hur man parfymerar sig. Oftast känner man det i hissen, man kliver in och så slås man av en parfymstank som inte är av denna värld. För det första så luktar parfymerna som de använder skit, ungefär som att de har 4-5 olika dofter på sig samtidigt och för det andra så har de en hel årsförbrukning på sig på en gång. Jag överdriver inte ens, det är så att man knappt klarar av att andas. Tror de att de luktar gott? Hur kan de inte känna själva att de luktar som ett helt jävla horhus?

En sak till som vissa av dem är helt hopplösa med är att duscha, de kör en "turk-dusch" istället (alltså att parfymera över svettstanken istället för att duscha bort den med vatten och tvål) det luktar ju värre än att bara låta svetten vara ifred, värst är det när det är varmt ute, mycket parfym och väldigt lite tvål.

Ärligt talat

Kategori: Vardagligt

Jag hatar att skriva, ärligt talat. Jag hatar att blogga, att skriva är i särklass det absolut tråkigaste jag vet och jag drar mig verkligen för att göra det. Anledningen till att jag ens bemödar mig är för att det göder mitt ego att det kanske finns någon, en enda person som läser det jag skriver. Kanske till och med bryr sig så pass mycket att de bemödar sig att kommentera, jag drivs enbart av bekräftelse, hur sjukt det än låter.

Om jag hade haft typ två läsare i veckan och fått en kommentar i månaden då hade jag absolut lagt ned projektet för länge sedan. Hur sjukt är det inte att göra något som an egentligen hatar bara för att gotta sig lite i att det finns folk som återkommer för att se vad man har producerat? Jag har tänkt en del på senaste tiden på vad jag egentligen tycker om att göra, så har jag börjat komma på mig själv med att det finns en hel del saker som jag gör som jag nog egentligen inte alls tycker om lika mycket som jag vill intala mig själv.

Jag tycker inte om att måla eller rita så värst egentligen, inte att skriva eller sjunga heller, Jag sjunger i princip aldrig för mig själv för att jag bara känner för det (om jag inte spelar in mig själv och lyssnar på det, pinsamt men sant) Och om jag inte fick lov att visa mina mästerverk för folk efter att jag hade målat klart så skulle jag aldrig peta på en pensel.

Är det verkligen en slump att alla saker som jag "tycker om" att göra är saker som jag kan visa upp och få beröm för? För just de tre sakerna är i princip det enda som jag någonsin har fått någon form av uppskattning för. Det är rätt patetiskt, går mtt liv ut på att hora till mig bekräftelse?

Internet, jag har saknat dig!

Kategori: Vardagligt

Woho! Jag har internet igen, för tillfället i alla fall. Jag har velat ladda ned andra säsongen av Sopranos i en vecka nu, och det går ju rätt trögt utan internet, det går inte alls faktiskt. Samtidigt så har den där förbannade aftonbladet reklamen om att man får med delar av Sopranos med tidningen gått på tv så att det har stått härligt till femtioelva gånger om dagen, fan vad arg jag blir när jag ser den, jag vill kasta tvdosan hårt som fan på tv:n varje gång den kommer. Det är som att tv:n jävlas med mig "Kommer du ihåg att du ville ladda ned Sopranos? Nehe, då påminner jag dig igen i alla fall". Sadist tv.

Snart så...

Kategori: Vardagligt

På torsdag eller fredag ska internet vara igång hemma igen, jag längtar. Mitt liv är pinsamt tomt utan internet :(

Vissa tycker helt enkelt inte om sina barn tillräckligt mycket.

Kategori: Fittja

Det är så jäkla många barn som är 4-5 år och till och med yngre barn, som får vara ute och leka ensama utan föräldrar där jag bor, jag förstår inte hur deras föräldrar vågar. Det är bara höghus här och jag betvivlar starkt att alla barnens föräldrar ser dem från fönstret. Det finns en gångväg ca 1 minut från lekplatserna där det kör bilar i alldeles för hög hastighet, det finns en sjö som man lätt går till på 5-10 minuter, tunnelbana, bilvägar, pedofiler, elaka barn, och de kan göra sig illa.

Det kanske är jag som är jätte paranoid men jag tycker verkligen inte att så små barn har något att göra ensama i en lekpark om man inte ens kan se dem.Man kan inte lita på att en 4-5-åring kommer att stanna bara för att man har sagt till dem, de har i princip absolut noll konsekvenstänkande. Det är jätte ofta när jag är ute med Oskar som det är barn ute och springer på den där gångvägen där bilarna kör, eller som de är elaka mot varandra och någon blir jätte ledsen och får inte lov att gå hem för de ndra barnen som håller kvar för att de är rädda för att få skäll.

Det är inte särskillt lämpligt att lämna barn utan tillsyn i det här området alls faktiskt,

Ska alkisar få fri tillgång till sprit?

Kategori: Kost och hälsa

Jag sitter och läser på internet om det där bantnings pillret alli som har börjat säljas receptfritt på apoteket. Jag märkeratt det finns en del människor som tycker att det är jätte fel att det är receptfritt bara för att människor med ätstörningar kan börja använda sig av dem. Jag tycker faktiskt att hela resonemanget är skitdumt, ska vi inte sälja slkohol heller då, eller godis, böcker om viktminskning, kläder i storlek 32 osv. Det finns ju alkoholister som dricker sprit, tjockisar som äter godis, massor av böcker och tdningar som innehåller bantningstips som anorektiker kan bli inspirerade av och om de nu lycks svälta sig tillräckligt duktigt så finns det ju till och med mini kläder som de kan köpa i storlek 32 i vanliga butiker.

Alla människor ska inte behöva lida för att vissa människor missbrukar de möjlgheter som finns. Om det finns människor som kan få hjälp av det så varför inte, hela samhället ska inte behöva anpassasig efter att det möjligen kan finnas människor som kanske kommer att använda det på fel sätt. Det fnns gott om saker som vi har fri tillgång till i affären, på apoteket och på systembolaget som är skadligt om man missbrukar det. Eller vi kanske borde ta bort tex rakblad ur sortimentet så att det ska köpas på recept så att självskärarna inte lägger vantarna på dem?

Nästan 20 kilo

Kategori: Vardagligt

Jag har haft skittråkigt de senaste dagarna, inget internet och massor av regn. Jag kan inte ta med datorn ut och helst inte gå ut alls faktiskt, förutom ett par promenader varje dag. Men jag har nästan gått ned 20 kilo, det är bra i alla fall :) Bara 4 hekto kvar nu :-D

Jag sitter på gården och snor bredband av någon, jag försöker ladda ned några Sopranos avsnitt, men det kommer jag knappast att hinna klart med innan batteriet i datorn är slut... Nu ser det fan ut som att det ska börja regna igen också.

Självömkan och internet abstinens

Kategori: Vardagligt

Internet fungerar inte! Jag brukar ju planka på grannarnas men båda har stängt ned sina bredband, vilka jävlar! Eller egentligen så förstår jag dem, jag vill inte att någon ska använda mitt heller... Jag kan inte leva utan internet, det är rena rama döden för mig. Jag har bölat ögonen ur mig för att internet inte fungerar, japp du hörde rätt, jag har till och med gråtit. Patetiskt men sant.

Nu fick jag nog, vad ska jag göra utan internet liksom? Så jag knatade ut och satte mig på gården och hittade ett bra ställe nära ett hus där de är dumma nog att inte lösenordsskydda sitt trådlösa bredband. Jag är en bredbandstjuv. En glad bredbandstjuv. Synd bara att batteriet på den bärbara datorn suger....