Igår var de här igen....

De där jävla jehovas, den här gången knackade de inte, de skickade ned en lapp i min brevlåda där det stod om hur jag skulle kunna komma till himmeln. Jag var på inte helt riktigt bra humör plus att jag faktiskt har både tackat nej trevligt och bett dem att aldrig komma tillbaka igen på mindre trevligt sätt. Men tillbaka kommer de, jävlar kackerlackor. Så jag tog lappen, skrynklade ihop den, gick ut i trappen efter jehovas kärringarna och förklarade på ett ganska otrevligt sätt att de kunde ta tillbaka sitt jävla papper, ge fan i min brevlåda och att vi inte var intresserade av att joina någon jävla sekt. Det roligaste är att de ser lika chockade ut varje gång trots att det är samma människor som springer här hela tiden.

Jag ska sätta upp en lapp på min dörr, men jag har inte bestämt mig för vad jag ska skriva.

"Jehovas? NEJ TACK!" typ?
Bättre och mer oförskämda förslag mottages tacksamt,

Kommentarer

 • Fia säger:

  2009-07-08 | Bloggadress: http://lusth.blogspot.com

  Mysko att de fortfarande försöker. Annars brukar man ju höra att de åtminstone brukar ha respekt om man inte vill att de kommer. Det är ju lite sjukt att de fortfarande försöker när man är otrevlig till och med. • Fia säger:

  2009-07-08 | Bloggadress: http://lusth.blogspot.com

  Missade att du ville ha oförskämda förslag. Vill du inte sätta upp en lapp så gå ut naken nästa gång. Eller skicka ut sambon naken att skälla lite på de. Kanske funkar det bättre. ;P Jag har hört att det ska funka rätt bra i alla fall. :) • Anna Kaagaard Kristensen säger:

  2009-07-08 | Bloggadress: http://annakaagaardkristensen.blogg.se/

  Fia: Skälla på dem naken :D haha helt fantastiskt bra idé! De lär ju sky oss som pesten sen :D • Tehå säger:

  2009-07-09 |

  Hej Anna! Jag tror inte det var Jehovas vittnen som kom på besök. De sprider ingen information om hur man ska komma till himlen. De tror inte själva att de kommer dit. De tror på ett jordiskt paradis. Fråga gärna själv vid nästa besök. Kanske det var pingstvännerna som kom på besök. De tror, precis som flera andra samfund, att man ska till himlen. • Anna Kaagaard Kristensen säger:

  2009-07-09 | Bloggadress: http://annakaagaardkristensen.blogg.se/

  Tehå: är inte bombsäker på om det stod just paradis eller himmlen, för jag förknippar liksom paradis men himmlen så det kan vara jag som minns fel, jag läste lite snabbt i 2 sekunder. Ärligt talat så bryr jag mig inte vart de kom ifrån, jag är trött på att folk ska pracka på en sådan skit utan att man har bett om det.
Kommentera inlägget här: